Publicitat
Societat · 17 de Gener de 2010. 14:26h.

"Hi ha ajuntaments que han de dir prou a la immigració"

Jaume Torremadé, exacalde de Salt: "si hi ha molta concentració esdevé un problema"

L'exalcalde de Salt, Jaume Torremadé, que ha participat en el consell nacional de CiU a Sant Fruitós del Bages, ha donat suport al seu company de partit Josep Maria Vila d'Abadal, també d'Unió, en la polèmica sobre la immigració. Torrremadé, que ha recordat que Salt té un percentatge d'immigració superior al 40%, afirma que "la immigració és un fenomen, però a nivell local, quan hi ha una concentració molt alta es converteix en un problema".

En la seva opinió, "hi ha ajuntaments que, amb aquest percentatge, han de dir prou" i ha recordat que "fa uns anys, al principi de ser alcalde, em trobava sol" amb aquests plantejaments, però que "els discursos políticament correctes que durant molts anys s'han fet no donen resultat".

L'exalcalde de Salt, Jaume Torremadé
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Mario, Salt, 18/01/2010 - 16:46

Tota aquesta gent que son tant solidaris i politicament correctes que vinguin a viure a salt i ja veuran que rapid canvien d' opinió. Que és molt fàcil opinar visquent a barris on hi ha menys d'un 10% d'immigració.

#4 moragas, girona, 18/01/2010 - 01:21

li recordo aquest sr jaume que va ser ell que ens va portar tots aquests inmigrants que no paren de delinquir i de no adaptarse,cal tenir mes respecte per la gent de casa i de salt que estan negres amb el paquet que els han deixat,ja n´hi ha prou.

#3 josepxicot, barcelona, 17/01/2010 - 22:19

El problema ès que no hi ha poder per part
de la societat civil per a decidir que ens
convè,com a treballador,procedència,
custums i religió,gent sense ofici ni benefi
ci amb religións que no respecten els drets
humans,no haurien de ser aceptats.

#2 joan, manresa, 17/01/2010 - 17:55

Te raó Sr.Jaume.Per al Sr.Torí,per educació no li contestem i segurament no surtiría el comentari.--Hem tornat d'una excurssió al Pais Basc feta al Casal,i tot cuntinua com a temps enrera,l'immigració per sota minims i per a pobles cero.Aquí van per

#1 Tori, BCN, 17/01/2010 - 14:40

Con un 40% de immigración el problema no es la immigración, sinó los autóctonos que todavia no se han ido.