Publicitat
Societat · 10 d'Octubre de 2019. 12:54h.

"Hi ha comandaments dels Mossos polititzats"

Segons una associació de guàrdies civils

El secretari general de la Unió de Guàrdies Civils a Catalunya, Francisco Javier Favorecido, ha denunciat la politització de "certs comandaments" dels Mossos d'Esquadra i ha donat suport a les paraules del cap de l'Institut Armat a Catalunya, Pedro Garrido.

Favorecido ha dit en declaracions als periodistes que "les paraules no han estat desencertades tenint en compte el marc i el context en què es van dir" i ha afegit que "el problema el tenen certs comandaments polititzats dels Mossos".

L'agent ha manifestat que "a nivell policial no tenim cap problema amb els Mossos". "Estem encantats de treballar amb ells. Mai hem tingut cap problema a nivell policial", ha destacat.

Tanmateix, ha reconegut que "hi pot haver alguna desavinença entre els comandaments dels Mossos i les paraules del nostre general, però això és un problema seu perquè depenen de la Generalitat i algunes vegades deixen veure la seva índole partidista".

Finalment, Francisco Javier Favorecido ha assegurat que la feina que fa la Guàrdia Civil, la Policia i els Mossos d'Esquadra seguirà sent "per i per al poble". "No hi haurà cap problema", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#11 Juanico, Bcn, 13/10/2019 - 00:13

Sort que la Guàrdia Civil no està polititzada...

Sabenn aquel que dice ver la paja en el ojo ajeno h no ve l viga en el propio ?

Pues eso.

#10 Joan, Sant just, 10/10/2019 - 19:55

Està claríssim Rius: aquest bon home i el que representa no està polititzat, son limpios y impolutos de qualsevol ideologia. Es ben curiós que per un nacionalista espanyol sempre son els catalans que estan polititzats mai ells. Deu ser que tenen un estat al darrere

#9 Fierecita, mongat, 10/10/2019 - 18:35

Amigo Francisco, por mas que intentes ser "correcto" no lograrás cambiar el carácter de los Mossos.
Este Cuerpo está politizado hasta las entrañas, lo vienen demostrando en toda ocasión y tú lo sabes.
En la movilización que intentan los tractorios para la "toma de Barcelona" les verás dando cobertura a los mismos. Ya les conocemos...

#8 Otto Von Kagarren, Wolfsschanze,Ostpreussen, 10/10/2019 - 16:15

"Walküre.Walküre.Walküre."

#7 Agustino, Barcelona, 10/10/2019 - 15:47

Mandos y simples números del cuerpo. El tal Donaire no es nada como policía y es el que más politizado está.