Publicitat
Societat · 14 d'Agost de 2020. 17:24h.

“Hi ha màfies del Marroc que s'han instal·lat a Barcelona”

David Hernández, president de l'Associació de Policies a Catalunya: “és un error negar-ho”

“Hi ha màfies del Marroc que s'han instal·lat a Barcelona”

David Hernández

El president de l'Associació de Policies a Catalunya (Politeia), David Hernández, assegura que a Barcelona hi ha “màfies organitzades” provinents del Marroc dedicades a la delinqüència que utilitzen “tècniques d'assalt” desconegudes fins ara.

“Són màfies provinents del Marroc amb tècniques d'assalt i robatori importades d'allà que s'han instal·lat a Barcelona i estan afectant gravíssimament al turisme”, afirma en una entrevista a e-notícies. David Hernández rebla que “negar-ho és un error” i afegeix que la “percepció objectiva és real i diària”.

El president de Politeia insisteix en què “hi ha màfies del Marroc que s'han instal·lat a Barcelona”. “Només cal veure-les com actuen de forma coordinada i amb un modus operandi que fins ara aquí no es coneixia i actualment es veu cada dia”, explica Hernández.

També lamenta que “s'ha passat d'un model policial de prevenció a un model de policia de reacció”. “La gent que està al carrer patrullant el que fa és acudir constantment a reclamacions de serveis”, assenyala.

Respecte els episodis d'okupació protagonitzats per menors estrangers no acompanyats o exmenors tutelats per la Generalitat, Hernández considera que demostra que “alguna cosa està fallant”. “Catalogar-ho tot com a racisme i xenofòbia em sembla no voler buscar solucions”, conclou.

Hernández considera que els menas haurien de ser retornats als seus pares o familiars de manera “àgil” perquè "”és el que diu la Declaració de Drets del Nen i la Declaració dels Drets Humans”. “Un menor ha d'estar amb la seva família”, afirma.

 

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#20 Pepe, Andorra, 15/08/2020 - 17:22

La c es de catalanista?

#19 Soloesmiopinion, Tabarnia, 15/08/2020 - 13:33

Y mientras tanto, fiscalia, Generalitat y ayuntamiento, se niegan a presentar cargos de asesinato contra los terroristas de Ramblas, no sea que los pobrecillos acaben condenados a prisión permanente revisable. Tenemos lo que habéis votado. Gracias.

#18 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 15/08/2020 - 10:49

España paraiso para los delicuentes y las mafias (colombianas, rusas, bolivianas y ya he perdido la cuenta) Normal con la leyes que tenemos (o la aplicación que se hace de ellas) Pero como en este pais parece ser que tienen más derechos los delicuentes, pues así estamos. Expulsión nada más cumplir la pena y pérdida de la nacionalidad española.

#17 Capit@n España, Purgandus populus!!, 15/08/2020 - 00:22

Generalitat i Ajuntament de Barcelona estan encantats.

https://cronicaglobal.elespanol.com/politica/generalitat-ayuntamiento-barcelona-descartan-acusar-asesinato-procesados-17a_375960_102.html

#16 electra, Barcelona, 14/08/2020 - 21:54

On són els "ACOLLIREM" . Quans en te la Colau a casa seva?