Publicitat
Societat · 22 d'Agost de 2020. 20:48h.

Homenatge a Machado sense insults

Pedro Sánchez va ser insultat per independentistes quan va fer el mateix a Cotlliure

Homenatge a Machado sense insults

El president de la Generalitat, Quim Torra, i l'expresident Carles Puigdemont s'han trobat a Cotlliure i han visitat la tomba d'Antonio Machado i la seva mare Ana Ruiz. Ho han fet en soledat, una imatge que contrasta amb els insults que va rebre Pedro Sánchez en la seva visita a la ciutat francesa per commemorar el 80è aniversari de la mort de l'escriptor, que es va celebrar el 24 de febrer del 2019.

Torra i Puigdemont han difós fotos de la trobada per Twitter. "Retrobats a casa amb el president Puigdemont. Hem aprofitat per visitar la tomba d'Antonio Machado", ha escrit el president. El tuit ha estat compartit per Puigdemont, que ha manifestat que "sempre que visito Cotlliure, des dels anys vuitanta, aprofito per fer una visita a la tomba de Machado i la seva mare, Ana Ruiz, morts a l'exili". "Avui he tingut l'honor de fer-ho amb el president Quim Torra, retrobats en terres catalanes", ha afegit.

Les imatges contrasten amb l'escarni que va patir el president del Govern espanyol durant la seva visita a Cotlliure per homenatjar Machado. Els independentistes li van cridar consignes com "feixistes", "fora", "no teniu vergonya" i "llibertat presos polítics", entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#21 Oráculo, Delfos, 23/08/2020 - 16:33

No tenen lleis a França contra les profanacions de tombes de mal gust rabiós?

#20 Oráculo, Delfos, 23/08/2020 - 16:31

I què han posat sobre la tomba? La calderilla, mocadors plens de mocs i pedretes i merdetes vàries que portaven a les butxaques? Quina profanació! Fan molta pena i bastant fàstic i, evidentment, tenen un sentit estètic nul.

#19 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/08/2020 - 16:21

Jo seria partidari de fer un stand by constitucional i anar pensat en treurali la pols i començar a afilar a la guillotina.

Digueuli com voleu : desratitzacio, fer dissabte o ozonitzar el terruño. Tant se val.

Els notres veins del nord van aprendre quan i perque conve fer aquestes coses i lo descansat i feliç que es queda un despres.

#18 manu21, Dijon france, 23/08/2020 - 14:23

Puigdemont ningún respeto incluso por los muertos y sus memorias tus eres justo un cobarde por mucho que hagas propaganda como fue el caso de un pequeño cabo en 1938 tu propaganda no funciona no es uno exiliado es un fugitivo por desestabilización de un país y la organización de un voto ilegítimo previsto por la Constitución de 1978
qué vergü

#17 Andreu, Mataro, 23/08/2020 - 14:01

Aquest parell estan tant interessats per Machado com per el Jaimito de la calzada o con es digui.
Pallassada rera pallassada fins a la derrota final. Pobre Catalunya ens mans de quatre arreplegats d'extrema dreta fent política trostkista.