Publicitat

Un vídeo recull l'impacte que causa la mort a un ajudant del ministre de Defensa

Un pilot de 35 anys, ajudant del ministre de Defensa, Pedro Morenés, va morir la tarda de diumenge després de patir un accident durant una exhibició aèria a l'aeròdrom de Quatre Vents, a Madrid. Un vídeo de Youtube recull el moment de l'impacte, amb crits de pànic i carreres incloses entre el públic.

El comandant de l'aeronau va perdre el control i ha impactat contra el garatge dels helicòpters del Cos Nacional de Policia. Patia cremades inhalatòries i pel cos d'extrema gravetat, segons han explicat fonts d'Emergències Madrid. Vuit persones van haver de ser ateses per ferides de diversa consideració, entre ells el pare de l'accidentat.

Moment del vídeo
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Pilot, Barcelona, 07/05/2013 - 16:05

A la FPAC, tenim volant el mateix model del mateix avió. Déu no vulgui que un dia ens passi el mateix. Com que els que tenim relació amb l'aviació afortunadament conservem un codi de respecte i cavallerositat que malhauradament us falta, el meu record per la família del pilot. Descansi en pau.

#5 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 07/05/2013 - 00:11

Submarins que no pugen, avions que cauen. Això és la marca Espanya. Com les nuclears. Espanya?. No gràcies!.


#4 Psquiatra/e, Sant Boi, 06/05/2013 - 16:01

"Hòstia", quins collons trobar normal anar a llencar bombes a Líbia, i a Síria, i a l'Afganistan, Irak, Iran, Somàlia, Iemen, Mèxic, Hondures, Nicaragua, Cuba, Xile, el Líban, els Territoris Ocupats, etc., però després, "hòstia", estranyar-se quan els falla un motor tot entrenant-se a casa.

#3 Pere, BCN, 06/05/2013 - 14:43

Els herois de veritat son els que estan en contra de la guerra.

#1 Pere, BCN, 06/05/2013 - 14:40

La guerra no es un joc.