Publicitat
Societat · 8 de Març de 2012. 20:46h.

'Iaioflautes' contra CDC

Manifestació davant la seu de Convergència, a favor del CAP de Bellvitge

Una cinquantena d'usuaris del CAP de Bellvitge (l'Hospitalet) s'han concentrat davant la seu de Convergència al carrer de Còrsega de Barcelona. Els iaioflautes han reclamat que el centre del carrer Rambla de Marina es torni a obrir. També han demanat la dimissió del conseller de Salut, Boi Ruiz.

Els manifestants han cridat consignes com "Mas, dimite, el pueblo no te admite", "rey Arturo, Bellvitge es muy duro" o "con este gobierno vamos de culo". Una pancarta obria la protesta amb el lema Bellvitge en lucha nuestro CAP no lo cerrarán. Sanidad para todos.

Els protestants, amb el suport d'un megàfon, també han etzibat: "Rey Arturo, somos ciudadanos libres, no somos tus súbditos". Tanmateix, han afegit, en un pamflet que han distribuït als vianants, que "amb el tancament del CAP Marina deixen un barri de 30.000 habitants amb un únic ambulatori".

"Un terç dels habitants de Bellvitge tenen més de 65 anys, i és la població que més necessita l'assistència del metge de capçalera i del servei d'infermeria", han remarcat. Segons han afegit, "els veïns de l'Avinguda d'Europa han de desplaçar-se 1.600 metres fins arribar al CAP del carrer de l'ermita".

Una imatge de la protesta davant la seu de CDC
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Faithless, Barcelona, 09/03/2012 - 21:16

Aquesta colla d'arreplegats que es manifesten en garrulo el que han de fer és anar a la delegación del gobierno español que és moròs o a les seus del tripartit que són els culpables del forat econòmic.

#7 Ccc, Mataró, 09/03/2012 - 16:11

Mataró Cirera, 1 cap per més de 40.000 habitants... S'han de desplaçar 1600 metres i es keixen?? Però després tb es queixen dels impostos... Tants caps són totalment insostenibles. Marina Geli és la gran culpable dl deficitari sistema sanitari català, on el PSC va 'comprar' milers de vots amb caps..

#6 Minaire, Saldes, 09/03/2012 - 12:41

Quan manava el tripartit muts i a la gàbia. A Cuba o a Colòmbia serien més feliços, quina pena que estiguin tant amargats a un pais capitalista.

#5 Mercè, Bellvitge, 09/03/2012 - 10:59

Aquests son uns comprats del PSC, amb un CAP em tenim mes que suficient, tot no es com diuen ells perque jo hi visc, ells o fan perque els hi donen festetes de benestar, amb el canvi de que avui tenim de retallar.

#5.1 jajajjaaaaaaa, barcelona, 09/03/2012 - 12:40

merc e comprada de CIU......es de feixistes tancar hospitals mentres es redueix impostos als amics que lo sepas...i tu Bellvitge no l´ha strepitjat a la vida...us queda poc .......ja s´acaba la dilapidacio de diners catalanufa

#5.2 jajajjaaaaaaa, barcelona, 09/03/2012 - 12:40

merc e comprada de CIU......es de feixistes tancar hospitals mentres es redueix impostos als amics que lo sepas...i tu Bellvitge no l´ha strepitjat a la vida...us queda poc .......ja s´acaba la dilapidacio de diners catalanufa

#4 J, BCN., 09/03/2012 - 09:59

Iaioflautes, Fundació "Dempeus" amb dirigents ideològicament molt significats i ICV-euia formen part d'un mateix tot.