Publicitat
Societat · 27 de Gener de 2022. 10:00h.

Illa veu "politització" als Mossos

"No pot quedar la percepció que s'han pres decisions per polititzar el cos"

Illa veu "politització" als Mossos

El líder del PSC, Salvador Illa, ha insinuat aquest dijous, en una entrevista a 'Els matins de TV3', que hi ha politització dins dels Mossos d'Esquadra. "No pot quedar la percepció que s'han pres decisions per polititzar el cos", ha manifestat.

Illa considera, en referència als canvis dins de la cúpula dels Mossos, que "les explicacions d'Elena no aclareixen els motius pels quals ha pres aquesta decisió. En aquest tema no hem fet net".

El primer secretari dels socialistes a Catalunya ha informat que "sol·licitarem la comissió d'investigació sobre els Mossos". "És de sentit comú sentir el major Trapero i el comissari Rodríguez", ha explicat.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha justificat, aquest dimecres al Parlament, els canvis en la cúpula del cos per augmentar el nombre de dones en els comandaments. "No podem acceptar que hi hagi només un vint-i-u per cent a Mossos d'Esquadra, de dones, un tretze per cent d'agents rurals i a bombers un dos. Cinquanta de 2.500 bombers", ha justificat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Facholin, Barcelona, 02/02/2022 - 10:32

Caramba, que visionario. ¿Y se ha dado cuenta ahora?

#8 Arnat, Barcelona, 28/01/2022 - 15:05

La diplomacia de l'Illa en les seves declaracions son sobreres davant d'una organització, la dels tals Mossos, que han donat proves abundants d'estar sotmesos a la disciplica dels llacistes i convertits lamentablement en una policia politica a l'estil més ranci dels paissos totalitaris. Desde els fets de 20-S i l'1-O que el descredit es total

#7 Marcial Heredia, el circo de la tele, 27/01/2022 - 14:12

Pues si ha quedado la percepción de que se han tomado decisiones para politizar a la policía, se monta un paripé de unos días, y listo. Que tampoco es cuestión de cansar a los ciudadanos con estas bobadas.

#6 Me parece mal lo de Trapero, Terrassa, 27/01/2022 - 12:59

Pero tb m parece mal lo d las mujeres. Por ejemplo: no podemos aceptar sólo un 2% d bomberas. Se ha preguntado cuántas mujeres se presentan a las opos? A la vez, la escuela más cercana a mi vivienda es https://agora.xtec.cat/ceip-laroda/lescola/qui-som/ . Másde 50 trabajadores y solo 4 hombres... Igual no hay bomberas pq no quieren serlo...

#5 Catalonia, Barcelona, 27/01/2022 - 12:48

No és una percepció, és una certesa, Catalunya és la Cubana i no pas la Dinamarca del Sud, un paiset per emigrar i no tornar, com fan moltes empreses