Publicitat
Societat · 7 de Febrer de 2010. 19:42h.

Imam de Cunit: "la mediadora em va escopir"

Ahmed Benabdellah està imputat per presumptes amenaces, coaccions i calúmnies

Imam de Cunit: "la mediadora em va escopir"

Rafael Luna va visitar la mediadora Fátima Ghailan

El imam de Cunit, Ahmed Benabdellah, imputat per amenaçar, coaccionar i calumniar presumptament a una musulmana moderada que treballa com mediadora cultural al municipi, ha assegurat que "va venir a casa meva a recriminar-nos el que ella creia que era una iniciativa meva i de la meva família. Ens va insultar i per dues vegades em va escopir cridant-me coses que, per pudor, no puc repetir".

En una entrevista a la web de la Asociación de Amigos Del Pueblo Marroquí, l'imam ha apuntat que "tot va començar quan unes dones marroquines de la localitat van decidir denunciar a la senyora Ghailán, a la qual acusaven de maltractar-los en l'exercici de les seves funcions de mediadora social a l'Ajuntament. Van recollir signatures i li van demanar a la meva filla, Hafsa Benbrahim, que els redactés una queixa a aquest propòsit, que pensaven enviar-li a l'alcaldessa perquè prengués mesures".

La mediadora manté que que volien obligar-la a posar-se el vel en contra de la seva voluntat i que la van amenaçar amb prendre represàlies. Ell, no només ho ha desmentit, si no que ha manifestat que "jo no tinc cap autoritat sobre ella, és una dona casada. A més, la meitat de les dones a Tànger, com en la resta del Marroc, van amb el cap descobert. És una falsa acusació".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Alcampelló, Barcelona, 08/02/2010 - 18:19

El problema de las culturas basadas en verdades eternas reveladas es que les cuesta adaptarse al paso de los tiempos. El Islamismo aún no ha conseguido ponerse al corriente de la Ilustración del siglo XVIII.

#17 Fotem-lo al carrer!, Barcelona, 08/02/2010 - 16:50

No m'ho crec

#16 kim, hospi, 08/02/2010 - 13:36

No me creo a un arabe, son mentirosos por naturaleza. Pero me fio menos de la alcaldesa del PSOE, ya sabemos que los sociatas hablan mucho pero luego... NO fets.

#15 sulfuro sulfuro, Barcelona, 08/02/2010 - 13:20

Tengamos presente que el Islam repudia la mentira.
Pero si se miente a un hereje, por ejemplo cristiano, mentir es un mérito.

#14 amelia, barcelona, 08/02/2010 - 09:12

Se le esta viendo el plumero a esta mediadora, no sabe ella que por ley no puede estar mas de dos años de mediadora en el ayuntamiento y que la plaza tiene que salir a concurso publicoAHHH leyendo esta entrevista me doy cuenta que juzgamos muy a la ligera