Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2015. 09:49h.

Immigrants acusen la premsa de "discurs racista"

Diuen que la mort del seu company senegalès a Salou "no és accidental"

Un centenar d’immigrants s'han manifestat a Les Rambles de Barcelona després de la mort d’un senegalès de 50 anys que fugia dels Mossos d’Esquadra a Salou en una operació contra els top manta. “És una mort produïda pel discurs xenòfob i racista dels mitjans de comunicació”, han denunciat

Durant la lectura d’un manifests, aquest col·lectiu també ha manifestat que la mort del seu company “no és accidental” si no que ha estat produïda pel “sistema racista d'Europa, d’Espanya i de Catalunya”. 

"És una mort resultat de la violència amb què la policia persegueix els companys que venen productes a l'espai públic" i ha acusat els polítics de "violents insults" contra ells.

Durant la manifestació, que s´ha iniciat a la font de Canaletes, s´han cridat consignes com “les institucions són les culpables”, “responsables de les morts dels CIES”, “és la policia uniformada que executa els crims” i “no són suïcidis, són assassinats”.

Un moment de la manifestació
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 joan, manresa, 12/08/2015 - 17:28

El Casal,17,25 h.--No volem furgar més en aquets tema.,per no ser considerats rascistas..,es el mot que se sol dir en el día d'avui,quant no estás d'acord amb el tema "immigració".Pro els direm a aquets senegalessos,que hem vist moltes imatges,hem vist els seus instints aflorar.No volem gent axís

#9 Jordi, Zaragoza, 12/08/2015 - 15:52

Es el problema de que no cumplir la ley. Los senegaleses tampoco ven la razón para hacerlo. El que los "compañeros que venden productos" no tengan papeles y sus productos sean copias ilegales les da igual. Saben que el europeo medio es estúpido y se acobarda en cuanto le llaman racista.

#9.1 Papaluna, Barcelona, 12/08/2015 - 18:00

Una salvedad. El europeo medio no es estúpido, si no que es noble y juega otro juego basado en muchos años de Cultura y de humanismo inspirado en el cristianismo y el respeto a la Ley. Y sí, 'racismo' y ¡''fascismo'! es lo que la masonería invoca para coartar la autodefensa y el hecho identitario.

#9.2 Jordi, Zaragoza, 12/08/2015 - 22:41

Papaluna, hay un proverbio árabe que dice: "Si alguien te engaña, la culpa es suya. Si lo hace por segunda vez, la culpa es tuya." A los europeos ya nos han tomado el pelo demasiadas veces para que ahora aleguemos nobleza de espíritu. El paso de bueno a tonto con los DDHH hace tiempo que lo dimos.

#8 Nacho, Llagostera, 12/08/2015 - 13:23

Al ciclista al que soltaron unas bofetadas los pobres inmigrantes porque pasaba por alli seguramente tambien era un racista y afiliado a Ku Klux Klan.

#7 Decart, L'Escala, 12/08/2015 - 11:55

Els inquisidors anven per el món acusant de sacrilegs a tots els que els qüestionaven. Aquesta ja la sabem, amb el conte del racisme, barra lliure, i no em toquis els collons que et denuncio per racista que aquí "si se puede".

#6 nedland, Roses, 12/08/2015 - 11:30

On estan els grans homes d estat per resoldre el problema amb la fermessa i inteligencia que cal ...no qie si remoguen la merda comença a sortir molta i encara esquitxa....millor amagar ho tot que aviat hi ha eleccions