Publicitat
Societat · 17 de Novembre de 2011. 11:11h.

Immigrants del PP a favor de la "mà dura"

El candidat colombià al Senat és partidari d'aplicar-la "amb aquells que delinqueixin"

Immigrants del PP a favor de la "mà dura"

Membres del col·lectiu hispanoamericà que dóna suport a Rajoy

El col·lectiu d'immigrants hispanoamericans que donen suport al PP -colombians, argentins, xilens, bolivians, entre d'altres- s'han mostrat partidaris de la mà dura i han rebut l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, amb una ovació i s'han fotografiat amb ell quan ha arribat al recinte de la Farga de l'Hospitalet, on el PP ha celebrat un acte de camapña amb la presència del candidat a la presidència del govern espanyol, Mariano Rajoy.

El candidat del PP per Girona al Senat, Jordi Farré -d'origen colombià-, s'ha mostrat partidari d'aplicar "mà dura amb aquells que delinqueixin. En això estem tots d'acord i els propis immigrants de bé, que hem vingut a aquest país a treballar, volem mà dura".

En aquest sentit, ha apuntat que "estem d'acord amb una immigració ordenada i legal" i ha afegit que "les persones que vinguin d'altres països arribin amb un contracte de treball preestablert".

Un membre d'aquest col·lectiu, que s'ha abraçat amb García Albiol, ha dit que la imatge "pot semblar fort", però ha explicat que "durant el govern d'Aznar, la immigració s'ha vist enfortida pels processos de millor inversió laboral i, el més important, molta regularització a través dels governs d'Aznar i ara Rajoy, que en el seu procés de desenvolupament econòmic, millorarà les relacions bilaterals amb els països iberoamericans, que vindran a invertir a Espanya".

Per la seva banda, el coordinador de la Pataforma Hispanoamèrica, que dóna suport al PP, ha instat a la comunitat "hispanoamericacana que se sumin al canvi per donar suport a Mariano Rajoy que té la gran responsabilitat de restituir l'economia d'aquest país i perquè els hispanoamericans puguin exercir els seus drets així com les seves obligacions".

Més informació al 'Dit a l'ull' de Xavier Rius

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#11 Nuria, Sabadell, 18/11/2011 - 14:17

Quines coses més estranyes fan els del PP per a traure vots a casa nostra.La realitat és que manca feina i sobra immigració. Algú tindrà que fer alguna cosa per a canviar aquesta situació. Me quede amb PxC.

#10 Pere, BCN, 18/11/2011 - 14:10

És com un acudit dolent o un negre amb una esvàtica. Els immigrants voten ERC, CIU o ICV. Votar altre cosa per ells és com suïcidar-se.

#8 -emilio, a, 17/11/2011 - 17:02

los de la foto no son judios? parece que llevan Kipa en la cabeza, y el de la izquierda lleva el pelo largo en los laterales de la cabeza para hacerse los tipicos tirabuzones..

#7 jajajjaaaaa, barcelona, 17/11/2011 - 16:36

pobres que sabran, al lider del grup li han promes un carrec i la resta a veure si cau alguna cosa

#6 JJJ, AL-BADALONA, 17/11/2011 - 16:17

SI es el que diu PxC!! pero es clar, a aquestos no els hi poden dir que son ultrafeixistes nostalgics, ni xenofobs..EL QUE ES VEU NO ES POT AMAGAR! ANGLADA A LA MONCLOA !! ELS IMMIGRANTS QUE TREBALLIN (FOTEN LLOCS DE TREBALLS ALS AUTOCTONS), O NO TREBALLIN( VISQUEN DE SUBVENCIONS)...A CASA SEVA!