Publicitat
Societat · 5 de Juliol de 2010. 18:19h.

Immigrants per l'Estatut

CDC aconsegueix que 65 entitats donin suport a la manifestació

Immigrants per l'Estatut

Èric Bertran i Àngel Colom, en una trobada amb col·lectius d'immigrants, en una imatge d'arxiu

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), a través de Nouscatalans.cat, ha aconseguit que 65 federacions, entitats, moviments i col·lectius d'immigrants s'hagin afegit fins ara a la manifestació del dia 10.

Les entitats que representen col·lectius d'immigrants de tots els continents han signat un comunicat en el qual indiquen que "ara volem defensar la pàtria catalana, atacada per aquesta sentència de l'alt Tribunal espanyol. Els catalans, els nous també, tenim el dret a decidir el futur d'aquesta nació. Ens sentim atacats, igual que tots, perquè vivim, treballem i volem ser d'aquí. De Catalunya".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Laura, Bcna, 06/07/2010 - 15:06

Que les han dado un bocadillo para que vayan? porque esta gente no sabe la historia ni puede sentirse catalana (a nos ser k el recibir subvenciones a cambio tienen k hacer lo k el PSC ordene y mande...k me lo creo k sea así....)
No son catalanistas!!

#2 Español, España, 06/07/2010 - 10:57

El 40% de los niños que nacen en Cataluña tienen genes extraeuropeos, dentro de poco podréis dar argumentos raciales para independizaros de España. Está claro que en un futuro no muy lejanoCataluña se parecerá más a África y Sudamerica que a España

#1 JGR, Barcelona, 05/07/2010 - 23:52

Los emigrantes que se dediquen a la política de su país que por eso tubiero que dejarlo y nos dejen a nosotros resolber nuestros problemas