Publicitat
Societat · 21 d'Abril de 2017. 16:39h.

Immigrants s’autolesionen amb fulles d’afaitar

Algerians es provoquen ferides lleus per reingressar en un CIE

Immigrants algerians s'han provocat lesions amb la finalitat de poder ingressar en un Centre d'Internament d'Estrangers, tal com mostra el vídeo penjat en el perfil de Facebook d'una unitat d'intervenció del Cos Nacional de Policia, Unión Nacional por la Intervención Policial y Especialidades. Aquests immigrants van utilitzar fulles d'afaitar per provocar-se talls, les conseqüències són lleus tot i la aparatositat.

En aquesta pàgina policial s'explica que aquests algerians van ser expulsats del CIE de Ceuta després de “causar baralles greus amb altres interns” del centre. “Com que es veuen fora del mateix, s'autolesionen amb fulles d'afaitar al·legant maltractament intern o qualsevol altra fal·làcia”, denuncien.

En aquest sentit, asseguren que “la seva intenció és reingressar al centre a la recerca de venjança i sortir als mitjans relatant que va ser dins on se'ls van fer les ferides”.

Imatge d'una de les persones del CIE autolesionant-se

11 Comentaris

Publicitat
#11 Flanagan, BCN, 25/04/2017 - 08:12

El buenismo nos come poco a poco,en quince años se hacen con Cat y con nuestros impuestos.

#10 pepe.----, andorra, 24/04/2017 - 14:47

Por eso vienen a España, pq en su pais, Argelia, como hagan la mitad de la mitad q aqui, los canean bien caneados. Eso si, no veo a ninguna asociacion defenderles en su pais de origen. Sera q alli no les dan subvencion.

#9 Capit@n España, Quina Esquerreta Oenegera de m. tenim, 22/04/2017 - 18:56

Cony !!! No haviem quedat que els CIE eren poc menys que rèpliques de Auswitch, Treblinka o Mauthausen dit per la Sra Colau and The Wailers, el PDCat, ERC, El Sr. Rafael Ribó i el cupaires....No seràn tant dolents quan s'autolesionen per entrar-hi....

#9.1 Benny, Tijuana, 23/04/2017 - 03:29

Doncs, ja saps: Destrueix la teva documentació i fes-te detenir.

#9.2 Capit@n España, demagogia express, 23/04/2017 - 10:10

No noi, millor que acullis als que s'autolesionen a casa teva...Ja veuràs com fareu amistat..

#7 Alejandro, Barcelona, 22/04/2017 - 09:17

¡Por Dios!. Está bien que estos cosas se puedan ver para abrir los ojos de la "buenísima" izquierda que no ve más allá de sus narices. Si son capaces de recurrir al engaño, a la mentira de esta forma, no quiero pensar hasta dónde pueden llegar.

#5 Cthulhu, Albión, 21/04/2017 - 21:26

Que los acojan los que fueron a la manifa de "volem acollir". Según ellos todos volem acollir, así que no tendrían problemas para enchufar unos cuantos en sus casas. Incluso algunos de los que volen acollir se quedarían sin su Moha, pubrets.