Publicitat
Societat · 15 d'Abril de 2019. 15:30h.

Impunitat de can Vies

Veïns s'exclamen que "a Colau l'importem un rave"

Impunitat de can Vies

La problemàtica de Can Vies continua vigent quan es compleixen cinc anys dels disturbis de 2014, quan l'alcalde Xavier Trias va desallotjar l'edifici i es va topar amb cinc nits de violència i una forta oposició de veïns i associacions. Només es va demolir part de l'edifici i, finalment, Trias va deixar que seguissin les activitats 'socials'.

Amb l'arribada d'Ada Colau a l'Ajuntament, la continuïtat de Can Vies va quedar assegurada: "Per a molts veïns i entitats de Sants és un referent cultural i polític del barri". Però els veïns no opinen el mateix que l'alcaldessa i denuncien que "a Colau li importa un rave el patiment veïnal de Can Vies".

Un veí ha explicat a e-notícies que "la permissivitat és brutal" i denuncia que "amb la hipocresia sibil·lina de fer actes socials i culturals" celebren "festes" i posen la "música a tot drap fins a la matinada". "Nosaltres paguem les taxes i impostos municipals", subratlla l'afectat per l'activitat que es desenvolupa en aquest espai ocupat.

Les mateixes fonts veïnals, a més a més, denuncia que els okupes "passen olímpicament de l'entorn del veïnat i de la seva tranquil·litat". També assegura que defensen Can Vies per "gaudir de la seva fatxenderia" i ho atribueix a "la permissivitat" de l'actual govern municipal.

Finalment, recorda que aquest col·lectiu podria fer ús de Can Batlló per "desenvolupar les seves activitats que diuen socials", ja que el local compta amb un "munt de metres quadrats i és un espai legal"; però lamenta que els okupes no vulguin abandonar Can Vies perquè "han fet seu aquest lloc immund".

pixat.jpg

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Joan Carles, Barcelona, 16/04/2019 - 08:45

La podemita Colau gran "jefa" dels okupes.
Els ciutadans honrats que paguin impostos, els okupes i els seus caps s'end riuen a la cara (o s'ens pixen a la boca) !!

#12 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 16/04/2019 - 08:07

El 28 que la vuelvan a votar,solo le falta un empujoncito de cuatro años más para destrozar Bcn.

#11 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 16/04/2019 - 00:38

Viva la okupacion ......okupemos tv3%.
Haber que cara hacen.

#10 May, Badalona, 15/04/2019 - 20:49

Pues como se le vea el orificio o el trozo de carne colgando, con la población mad de Barna igual se tiran a comerlo o lamerlo.
No sé a quien te refieres que hizo sus necesidades, según tú en medio de la calle.
Igual habría alguna ordenanza con que sancionar, en caso de ser verdad, que el meo o la depo contamine el medio ambiente, modo perruno.

#9 E. Payetó, Barcelona, 15/04/2019 - 20:46

que ella dice, manifiesta denostar.
Pero es todo de boquilla.