Publicitat

El jutge arxiva l'ocupació del Banesto de Plaça Catalunya

Impunitat okupa

Els Mossos, davant Banesto, el passat 29 de setembre

El jutge encarregat d'investigar la ocupació de l'edifici de Banesto a la plaça de Catalunya ha arxivat el cas davant la passivitat dels perjudicats, de la fiscalia i dels Mossos d'Esquadra, segons informa El País.

Ni Fiscalia ni Mossos atribueixen delicte a cap de les persones que es trobaven a l'immoble el passat 29 de setembre, dia de la vaga general, i que van ser desallotjades després de durs enfrontaments amb els agents.

El llavors conseller d'Interior, Joan Saura, va culpar al jutge dels disturbis per no haver desallotjat l'edifici sabent que estava convocada una jornada de vaga general i va difondre plànols de la ciutat que tenien els okupes per desenvolupar la seva "estratègia violenta".

El jutge va tancar el cas però la fiscalia va recórrer, aconseguint que al final aquest fos reobert. Però passades les setmanes, ni el fiscal ni l'empresa propietària de l'immoble ni els Mossos d'Esquadra han presentat cap escrit.

Com ningú ha presentat acusació, el cas s'ha d'arxivar, com així ha succeït sense que cap de les parts l'hagi recorregut per segona vegada.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carrasclet, Girona, 07/01/2011 - 14:49

Oriol bcn, tu creus que és un discurset ridicul?, molts pesem que és la pura veritat, aquesta ciutat està governada per tota aquesta xusma que has anomenat i amb la complicitat dels que pensen que és un discurset ridicul

#3 Martín Martínez Mart, Barcelona, 07/01/2011 - 12:03

Els que havien de presentar un escrit d'acusació no ho han fet: Els propietaris de l'immoble, els mossos, el fiscal..

Ostres!, ostres!

#2 nerjeño, Madrid, 06/01/2011 - 16:32

Nada nuevo bajo el sol. Impunidad y okupas suelen ir casi siempre de la mano de políticos, jueces y fiscales indolentes. No es la primera ocasiòn en que sucede algo semejante ni será la última. La pregunta que alguien debería responder, es ¿Por que? http://antiokupas.blogspot.com/

#1 Oriol, BCN, 05/01/2011 - 16:50

"Impunitat okupa" és una expressió estàndard per recordar-nos tot el discurset ridícul de la ciutat governada per antisistema prookupes bonistas proislamistes unga unga bla bla bla. En aquest cas, almenys, està totalment fora de lloc. Els propietaris no han denunciat, i ja està.