Publicitat
Societat · 19 d'Agost de 2019. 22:40h.

Impunitat okupa a Gràcia

Veïns denuncien festes en un edifici ocupat des de fa nou mesos

Impunitat okupa a Gràcia

Edifici okupa 'Ka la Kastanya'

Veïns del barri de Gràcia denuncien que no poden dormir a causa de les festes que organitzen els okupes a l'edifici 'Ka la Kastanya'. L'immoble, situat al número 144 del carrer Torrent de les Flors, fa nou mesos que està ocupat, segons asseguren.

“És impossible poder descansar. El soroll és horrorós de soroll i hem de tancar les finestres i abaixar les persianes per mitigar-lo una mica”, afirma un dels afectats. També explica que les festes comencen al voltant de les 17:00 hores i s'allarguen fins prop de la mitjanit, però ara, amb les festes de Gràcia, els sorolls duren fins a les tres de la matinada.

Els perjudicats per l'edifici ocupat han engegat una recollida de signatures contra els okupes, mentre que Ciutadans portarà el tema al proper consell de districte. Els veïns també denuncien la brutícia que provoquen els okupes: “tiren llaunes al carrer i fins i tot defequen i orinen a la via pública”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Guineu, Tartateu, 20/08/2019 - 19:40

Tireu bombetes de pica pica i segur que surten .

#5.1 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 21/08/2019 - 00:42

Millor manguerades d'aigüa i sabó !!!

#4 A. Caballero C., El Prat de Llobregat, 20/08/2019 - 08:02

Colau, Res a dir? Si aquest immoble fos a la vora on vius, un altre gall ens cantaria. O no? Igual l'agrada no dormir i festahhhhhhhhhhhhhh potxoleraaaaaaaaaaaaaaaa (com en Pocholo, el famós caspós de la Tele)

#3 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 20/08/2019 - 07:29

Una cosa es que per un tema de emergencia habitacional una familia del pais tingui que ocupar un inmoble ja que els poders públics no poden garantir que no dormin al carrer. Altre la disbauxa d'aquests fiesteros que volen els locals per fer festasses, traficar, molestar els veïns o les mafies que es dediquen a traficar amb lloguers.

#2 Silenci pel descans, Barcelona, 20/08/2019 - 00:20

Gràcia, feudo de votants d' Ada Colau, progres i guays. Sabeu d'algun polític que visqui al costat d'alguna casa okupa, plena de dropos irrespectuosos en les normes més bàsiques de conviv?ncia? La llei de l'embut, molt progres i guays, pero la part ample per mi i el poble, .............., no vull ser vulgar.

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 19/08/2019 - 23:47

A los okupas les gusta mucho hacer fiestas en Gracia. A Colau también. Tienen gustos muy parecidos.