Publicitat
Societat · 1 de Juliol de 2022. 15:30h.

Incendi a la Costa Brava

El foc obliga a desallotjar una urbanització a Santa Cristina d'Aro i a confinar-ne una altra a Castell d'Aro

Incendi a la Costa Brava

Un foc crema a la Costa Brava des d'aquest migdia, al terme de Castell d'Aro, al Baix Empordà. Els Bombers hi han treballat des de tres quarts d'una amb 74 dotacions, 15 mitjans aeris i 60 mitjans terrestres. En fer-se de nit s'han retirat els mitjans aeris, però una trentena de vehicles d'aigua continuaran treballant-hi amb l'objectiu d'estabilitzar el foc durant la nit.

El cap d'intervenció dels Bombers s'ha mostrat confiat a poder aconseguir-lo perquè el vent ha afluixat i la humitat pujarà durant la nit. Segons han confirmat els Agents Rurals, el foc s'ha iniciat mentre es feien feines autoritzades de manteniment de la franja de protecció a la urbanització Can Manel.

A causa del fum s'han evacuat unes 350 persones de diferents urbanitzacions. Protecció Civil ha demanat a les persones evacuades que vagin al pavelló d'esports municipal. Passades les sis de la tarda s'han incorporat a les tasques d'extinció avions amfibis i avions de vigilància i atac del foc del Ministeri per a la Transició Ecològica.

Segons dades dels Agents Rurals, l'incendi té una superfície perimetral d'unes 71 hectàrees, la majoria de terreny forestal, i una hectàrea de terreny urbà. L'incendi té un potencial de 250 hectàrees.

 

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 David, FOLGUEROLES, 01/07/2022 - 19:57

Pues a ver si con un poco de suerte...

#3.1 Benet, Palamós, 02/07/2022 - 10:55

David, saps què és ser un creti i un fantasma?Doncs això.....per tu deu ser guai tenir casa prop dels focs..

#2 Marc de Vich, Vich, 01/07/2022 - 17:56

Sigo pensando que todo lo que tocan lo rompen. TV3%, no la ve nadie, debería de cerrar, bueno la ven los abducidos, adoctrinados y los encantados que se tomaron la pócima en forma de sueldo. Con los bomberos les pasa igual, inversiones millonarias, jefazos con canas que deben de cobrar lo inimaginable, para luego llamar al ejercito hidros y UME

#2.1 Benet, Palamós, 02/07/2022 - 10:59

March, deus tenir un trauma infantil, sinó no es pot entendre la quantitat de bestieses "copia enganxa" que quasi a diari ens regales. I fa un tuf ultra espanyolista què es veu de lluny.....

#1 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 01/07/2022 - 16:00

La paella de la Rahola. Que se le ha quemao!