Publicitat
Societat · 8 de Març de 2012. 22:43h.

Incendis en ple mes de març

La sequera afecta també l'alta muntanya

Incendis en ple mes de març

Imatge d'un dels focs. (Foto: TV3)

Un dels focs declarat aquest dijous al Pirineu de Lleida ja ha estat apagat, mentre que un altre està controlat. La sequera ha contribuït a l'aparició d'aquests incendis en ple mes de març. A més, el fort vent a la zona n¡està dificultant les tasques d'extinció.

Dos incendis més s'han detectat aquest divendres, un a Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà) i un altre a Olot (la Garrotxa). El foc del Pont de Suert (Alta Ribagorça) està controlat, així com també el de Calbinyà (Alt Urgell).

Els bombers esperen tenir també sota control el de Gerri de la Sal, o si més no algun dels seus flancs. El que ja està apagat és el de Montanisell (Alt Urgell), que va quedar estingit el dijous per la nit. Tots aquests focs han cremat més de 800 hectàrees.

A la Franja de Ponent s'ha declarat un altre foc, que ha cremat prop de 500 hectàrees. El vent bufa menys fort que dijous, quan es van declarar els focs a Lleida i Osca, la qual cosa facilita el treball amb medis aeris.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 jajajjajaaaaaa, Barcelona, 09/03/2012 - 13:40

dimissions......per falta de previssió hia ha tasques de neteja de boscos que tot i subvencionar-les no es fan Convergencia Incendis Unió

#2 lidia obiols serra, martorell, 09/03/2012 - 12:05

No hi ha comentaris, perquè l' administració, els departaments corresponents, els cossos de bombers, GRAF, mossos , protecció Civil, etc. estan fent molt bona feina, amb molt esforç i professionalitat. A mi en particular em fa molta pena, però la climatologia i algun descuit afavoreixen al foc.

#1 Desperta Ferro, Ribagorça, 09/03/2012 - 07:45

Curiós que aquesta notícia no tingui cap comentari. Se'n pot anar tot en orris, però aquí ni les persones ni el territori tenen importància. Sols mereixeria comentaris si del foc es pogués donar la culpa a Madrid.

#1.1 Iñigo, Salou, 10/03/2012 - 07:58

Dudan si dar la culpa a Madrid o a los bomberos venidos de Aragon para ayudar, pero si al final no vienen la culpa será de Madrid, como en todo.