Publicitat
Societat · 27 d'Abril de 2021. 12:06h.

Incident a la Meridiana després de la visita de Borràs

Agressions i insults provoquen la intervenció dels Mossos

Incident a la Meridiana després de la visita de Borràs

El tall diari de la Meridiana va viure ahir moments de tensió coincidint amb la visita de la presidenta de Parlament, Laura Borràs. Fins i tot alguns manifestants van arribar a les mans, tal com mostren les fotografies i vídeos penjades a les xarxes socials per @ WILDLEMON7.Una persona ha caigut a terra després de ser empès per una parella, fet que ha exigit la intervenció dels Mossos d'Esquadra per evitar que la situació empitjorés. També hi ha hagut insults entre independentistes i contraris als talls.La protesta a la Meridiana es repeteix de manera diària des d'octubre de 2019, quan es va donar a conèixer la sentència contra els polítics independentistes responsables del referèndum de l'1-O. Comerciants i veïns s'han manifestat també contra aquests talls.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#25 Lola, barcelona, 28/04/2021 - 09:20

Pero que hace un president del parlament en els talls de la meridiana???

#24 Tirant, Begur, 28/04/2021 - 08:42

Els no indepes hauriem de tallar entrada/sortida de barcelona per la Diagonal #DiagonalResisteix #DiagonalAntifeixista, els mossos ens protegirien de la ira dels pijo-indepes que no poden sortir a les segones residències d'oprimits? l'ajuntament ens donarà permissos de manifestació? si fem aquestes accions ens tornem tan estúpids com els lacis?

#23 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 28/04/2021 - 02:30

Han destruido comercialmente a la Meridiana. Quien les va a indemnizar?

#22 Fran, Calonge, 27/04/2021 - 20:06

La presidenta del Parlament de Cat. animando a seguir cortando la libre circulacion de los vecinos de la Meri como dicen los Lazis. En un tiempo acabaremos como en los Balcanes pero seguro que cuando sea, esta supremacista, xenofoba y totalitaria no saldra a la calle, es mas seguro que se ira de Cataluña.

#21 Yomismo, Sevilla, 27/04/2021 - 18:37

Eso es tan fácil como dejarle de pagar las pensiones , su sueldo de funcionario o los subsidios de desempleo a los lazis y a los que no cobrenm de lo público y trbajen un par de multazos y se les quitan la sganas de cortar La Meridiana.