Publicitat
Societat · 21 de Juny de 2021. 17:17h.

Incident d'Anna Grau amb un mosso

La diputada de Ciutadans s'acaba donant la mà amb l'agent

Incident d'Anna Grau amb un mosso

La diputada de Ciutadans, Anna Grau, ha tingut un incident amb un agent dels Mossos d'Esquadra davant del Gran Teatre del Liceu on, coincidint amb l'acte de Pedro Sánchez, ha assistit a la lectura d'un manifest en contra dels indults impulsat per diverses entitats constitucionalistes.

El mosso, com es pot veure en el vídeo, ha convidat Grau a allunyar-se "si és tan amable". "No, no sóc tan amable", ha replicat la diputada, davant la qual cosa l'agent de la policia catalana l'ha amenaçat amb denunciar-la i li ha demanat la documentació, tot i que Grau ha informat de la seva condició de diputada.

"Finalment amb els Mossos ens hem donat la mà i hem constatat que en aquest brou de cultiu democràtic és molt difícil per a ells fer la seva feina... i per a nosaltres la nostra. Però per això estem, no? Visca Catalunya Lliure... del procés", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Neferu, Barcelona, 21/06/2021 - 19:24

Muy valiente, Anna, y con un par de ovarios bien puestos. ¡¡Bravo por ti!!

#1 José , Barcelona , 21/06/2021 - 17:53

Sale muy guapa en el selfie.

#1.1 Marga, San Cucufate del Valles, 22/06/2021 - 08:38

Las bolsas de las ojeras indican que hace tiempo que no duerme bien, ¿será la mala conciencia? o que sabe que en las próximas elecciones se va al paro?.