Publicitat
Societat · 28 de Juliol de 2009. 19:50h.

Incident entre CiU i PSC pel foc

Regidors nacionalistes discuteixen amb un alcalde socialista a les portes del Parlament

La compareixença del conseller d'Interior, Joan Saura, sobre l'incendi dels Ports ha estat més moguda a fora que a dintre. En acabar, els regidors de CiU d'Horta de Sant Joan (Terra Alta) Joan Alcoverro i Sònia Carbó han mantingut un intercanvi d'opinions com mostra el vídeo amb el diputat del PSC i alcalde de Batea Joaquim Paladella, que anava acompanyat del portaveu adjunt del partit, David Pérez. Saura ha comparegut amb una vintena de comandaments dels Bombers, que ha descol·locat a l'oposició.

El conseller ha reiterat, durant la seva intervenció, que l’actuació dels bombers a l’incendi va ser “impecable” i ha negat amb rotunditat les acusacions de relaxament i falta de coordinació durant les tasques d’extinció del dia 21 de juliol. El conseller ha situat “la revifada inesperada, brutal, abassegadora, del foc, produïda pel fort vent” com a causa de la mort de 5 bombers del GRAF.

Moment de la picabaralla
Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 german, Gandesa, 23/01/2010 - 19:02

Així no pot actuar un diputat per molt entrajat de marca que vagi i menys quant tothom a vist la veritat, no es pot anar en contra de TOT un poble,molt trista l'actuació d'aquest senyor i dels companys que per cert tots son del PSC quels conec.

#44 JOSEP, La Pobla de Massaluca, 05/08/2009 - 07:42

si el psc fos un partit serios haurie de fer fora aquest ¨alcalde¨ de Batea,i li recordem que som un pais democratic.

#43 Els reguers, Horta de Sant Joan, 02/08/2009 - 12:17

Terra Ben Alta: tu defenses a l\'alcalde de Batea que és pagès i critiques a l\'alcalde del teu poble que és granger. Quin sentit hi trobes? ( Oh, hi tens algun interès?)

#42 Llop, La Pobla de Massaluca, 01/08/2009 - 14:12

Vull felicitar a la Sònia i al Joan per no arronsar-se davant d'aquest cacic ominós,que no defensa els problemes de la gent de la Terra Alta,sinó un sou desproporcionat a la seva vàlua,fent el que li diu el partit i malgastant capital públic al seu

#41 lola, cerdañola, 31/07/2009 - 17:47

Lo mes dolent de tot es que es creguin que la coacci?ncione fora de Batea, pues noooo\\\"\\\" se?diputat