Publicitat
Societat · 11 de Febrer de 2020. 08:58h.

Incident violent a la Meridiana

"Deixeu-me, deixeu-me en pau!", crida un motorista que intentava passar

Incident violent a la Meridiana

Manifestants independentistes han fet caure a terra un motorista durant el 120è dia de protesta contra la sentència del procés a l'avinguda Meridiana. "Deixeu-me, deixeu-me en pau!", ha cridat el conductor a un grup de manifestants que l'havien bloquejat i no el deixava passar.

El col·lectiu Unió de Mossos per la Constitució ha denunciat l'incident en el seu compte de Twitter i ha denunciat que "els concentrats més radicals agredeixen un motorista que circulava per la zona". Aquest incident s'ha produït just començar el tall, cap a les 19.45 h.

Tot i que ha augmentat la tensió, la disputa no ha anat a més perquè alguns dels concentrats els han separat. El motorista, que havia caigut a terra, no ha necessitat atenció sanitària tot i la presència d'una ambulància del sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#26 E. Payetó, Barcelona, 11/02/2020 - 21:42

Son gent de pau pero si a alguien le pueden violar, zas que ahí van. No me refiero si es hombre por el exitoso libro de Losang Rhampa, uno de ellos, que en el título tiene la palabra tercer. Me refiero violentarlo para que no puede circular libremente.
Y luego ellos son los demócratas, los CDR els pares de la Constitució .rodo el que discrepe facha

#25 Victor, Barna, 11/02/2020 - 19:32

Cuanta falta hace un líder como Trump o Putin para poner a tanto vago en su sitio

#24 Sergi Sergio, Barcelona, 11/02/2020 - 17:26

Los ciudadanos podemos comprobar empiricamente que en Barcelona no se puede circular libremente, porque un grupito de "democratas" ha decidido que por la Meridiana no se circula "perque aixo va de democracia"

#23 Cafrades, bbcn, 11/02/2020 - 16:59

Posar en perill la vida d'una persona, d'un motorista en aquest cas, és gravíssim. Espero que hagin identificat als culpables i que durant una temporadeta tinguin antedecents penals, se'ls multi, i que es facin cacona una mica. Espero que no li hagi passat res al motorista, molts ànims i tot el meu suport. Ja n'hi ha prou de fer el cafre, indepes

#22 Alejandro, Villadecans, 11/02/2020 - 16:01

Bueno contando que los encargados de ordenar que estos se acabe, van todos los años a poner flores a la tumba de uno que permitio que se asesinara a otros catalanes solo por no pensar como ellos, pues es normal que unas decenas de descerebrados puedan hacer lo que quieran con el beneplacito de generalitat y alcaldia