“A la propera convocatòria que hi vagi sa mare”

Indepe penedit

Independentistes tallant la frontera amb França aquest dilluns

Un dels independentistes que va participar en tall del Pertús aquest dilluns s’ha penedit de fer-ho, perquè “no val la pena lluitar i aguantar hòsties de tots els cossos policials per acabar sent quatre matats”. Així ho va manifestar en un comentari publicat en un fòrum de la web “Racó català” i que posteriorment va esborrar.

“Torno del Pertús amb un constipat de Cal Deú, trist i decebut. La súper convocatòria ha aplegat poc menys de 700 persones. Tot un èxit si ho comparem amb un partit del Martorell”, va escriure aquest usuari amb el sobrenom de ‘Since1886’.

10884-indepe.jpg

També va explicar que els manifestants que van aparcar dintre de l’autopista “pagàrem el ‘pato’ de tots”, perquè “Guàrdia Civil i Mossos ens han identificat tres cops i registrat els vehicles fins al fons”.

“A la propera convocatòria que hi vagi sa mare. Jo ho deixo aquí”, va afirmar aquest usuari de Racó català en un fil sobre el tall a La Jonquera. El missatge concloïa dient que “realment tenim el que ens mereixem com a poble”.

eliminat.png

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#25 CMR, BCN, 16/11/2019 - 16:56

Lo de "Eliminat" es que los CDR se lo han cargado literalmente. La colla de rabiosos no se anda con chiquitas con los disidentes.

#24 Neferu, Barcelona, 16/11/2019 - 15:14

Pobres incautos, pasando frío y exponiéndose a ser detenido y multado, mientras sus mandos están en sus cómodas casas riéndose y comentando lo fácil que les resulta dominar al rebaño. Yo no puedo dejar de felicitar a esta persona por haber visto al fin el fraude del procés. Y no, no tenéis lo que os merecéis, tenéis mucho más de lo que me

#23 Tabarnés puro, Barcino, 16/11/2019 - 15:01

He estado unos días en Asia y les aseguro que toda esta historia no aparece ni en los breves de los diarios. El món no nos mira, nens.

#22 no soy nadie, barcelona, 16/11/2019 - 14:03

bueno, bueno, hay dinero de sobras para darle un carguito, verás que pronto vuelve a tocar las narices

#21 Pocs pero tallen arbres, Chez Titole, 16/11/2019 - 13:59

Son pocs pero fan mal, tallen carreteres, cremen contenidors, tallen arbres que han costat anys de creixer, destorben tot el país, eviten que la gent vagi a treballar o a l'hospital, en resum, pocs sapastres pero efectius d'acord amb llur condició d'inútils que no saben fer res més que destrosses. Penedits finalment pero els caps contents.