Publicitat
Societat · 4 d'Agost de 2013. 09:58h.

"Independentistas no, a mamarla"

La waterpolista Roser Tarragó elimina el seu Twitter després de rebre insults per portar l'estelada al seu perfil

"Independentistas no, a mamarla"

Roser Tarragó, a la dreta, amb Laura López, amb la medalla d'or

La jugadora catalana que s'ha proclamat campiona del món de waterpolo amb Espanya, Roser Tarragó, ha rebut insults a Twitter per portar l'icona de l'estelada al seu perfil d'aquesta xarxa social i han demanat que se l'expulsi de la selecció espanyola. A conseqüencia d'això, l'esportista ha eliminat el seu compte de Twitter.

Alguns dels comentaris que ha rebut la campiona del món són: "No representes el meu país Espanya, tant de bo no tornis a jugar amb la selecció. Independentistes no, a mamar-la" o "què va passar amb l'estelada, puta? et va donar vergonya o va ser que te la van fer treure d'aquí. Sigues coherent, renúncia a la selecció".

Altres han iniciat una campanya a Twitter perquè Tarragó no torni a jugar amb la selecció espanyola: "RT perquè no torni a estar a la Selecció Espanyola" i mostra la imatge del perfil de la jugadora "amb el drap independestista".

Un altre es pregunta que si la waterpolista "és independentista, què fa representant a Espanya i mamant de diners públics? Que la facin fora ja". "Què és el que porta a un separatista català a defensar els colors de la nació opressora? incoherència nauseabunda", expressa un altre tuitaire. 

D'altra banda, El Economista s'ha fet ressò del fet que Tarragó porti l'estelada al seu perfil de Twitter i en els comentaris de la notícia hi ha insults cap a la jugadora com "filla de la gran pu…", "imbècil", "gentussa" o "mercenària".

Finalment, Roser Tarragó també ha rebut missatges d'anim que la insten a "ignorar els imbècils feixistes" perquè "tens tot l dret del món a estar orgullosa del teu país i a lluitar per la seva independència II*II".

Alguns dels insults que ha rebut la waterpolista

Publicitat
Publicitat

116 Comentaris

Publicitat
#64 Xavi_freedom, Països Catalans, 07/08/2013 - 01:36

De ven segur que si en lloc d'exibir una estelada hagués exibit una bandera de qualsevol altra cumunitat autonoma d'Espanya, no l'aguessin insultat, com sempre, el fet de ser català es motiu de persecució per a molts espanyols, som els palestins de la peninsula iberica.

#64.1 Currita catalana, Sant Petrsburg, 07/09/2013 - 00:31

No era la senyera , no facis demagogia.

#63 Pope, Barcelona, 06/08/2013 - 19:29

Tarragó i López apareixen abraçades. Elles pensen en l´esport i volen guanyar, en aquest cas amb la selecció espanyola. Segurament, Tarragó ho feria amb el mateix entusiasme jugant amb altres equips. Això és l´esport. Waterpolo a part, te el dret de sentir-se independentiste. Juventut i inocència.

#62 Gemma, Matadepera, 05/08/2013 - 21:24

cada uno es libre de sentir lo que quiera. Felicidades a Tarragó por su medalla y por ayudar a que España sea Campeona del Mundo. No hay que mezclar sentimientos y deporte.

#61 Manolo, palencia, 05/08/2013 - 16:22

No creo que sea tan difícil y no es necesario recurrir al insulto. Cada uno que defienda a su país, al que quiera. Y punto. Si alguien no se siente español, que no juegue en la selección. No hay mayor problema...

#61.1 nenko, Tarragona, 05/08/2013 - 17:08

El problema puede ser que si renuncia a la selección española, tampoco la dejen jugar en su equipo, aunque sea un equipo catalán.

#61.2 Almax, BCN, 05/08/2013 - 18:48

Vamos a ver, Manolo.
Esta jugadora, ¿puede jugar en la selección de su país? No, ¿verdad?
¿Puede haber represálias en caso de negativa a jugar con la selección de España? Sí, ¿verdad?
Catalunya ¿forma parte aún de España? Sí, ¿verdad?
No hay más preguntas.

#61.3 Manolo, palencia, 06/08/2013 - 07:58

Cierto es que no puede jugar para representar a Cataluña al mismo nivel que España. No creo que hubiera represalias por no jugar con España (recuérdese el caso Oleguer, donde reinó el sentido común). Cataluña forma parte de España, cierto.

#60 avod, bcn, 05/08/2013 - 15:15

esta nena quizas no sabe que esta ahi gracias tambien a los impuestos de los que viven en salamanca avila o malaga, que alguien se lo explique por favor

#60.1 Carmen, Tarragona, 05/08/2013 - 17:54

Yo creo que esa "nena" está ahi por que principalmente le gusta el deporte que defiende,seguro que pasa horas entrenando,a saber a cuantas cosas renuncia para poder estar participando en unos juegos de tal importancia.Todos hemos pagado e igual que los tathoss cada uno que lleve el que quiera

#60.2 Gerard, Barna, 05/08/2013 - 18:08

Sí, i juga tan bé gràcies a que una salmantina va tenir la deferència de quedar-se al sofà al crit de "que mejoren las catalans, les hacemos ese favor pos solidaridad". Alguns portareu a sobre tota la vida l'herència de l'hidalgo perdonavides.

#60.3 Hikusp, Sant Vicenç dels Horts, 05/08/2013 - 19:18

Ahora qué pasa? Que los independentistes no pagamos impuestos como los demàs? Puesto que sí los pagamos, hasta que no nos separemos de España tenemos derecho a hacer uso de sus Instituciones deportivas, culturales, sociales y políticas. Porque también somos contribuyentes.

#60.4 Pope, BCN, 06/08/2013 - 19:42

Vamos avod, no te pases de listo. Quizás alguien debe explicarte los impuestos que Catalunya paga al Estado. Si vives en Barcelona deberías saberlo. ¿O es que no pagas impuestos?.Deja tranquila a esta deportista que aún no está en edad de pagar impuestos. No debe ser tan calculadora.