Publicitat
Societat · 11 de Juny de 2018. 17:35h.

Independentistes perden el respecte a la Policia Nacional

Llencen pintura groga a la comissaria de Terrassa

Independentistes perden el respecte a la Policia Nacional

La comissaria de la Policia Nacional de Terrassa

La comissaria de la Policia Nacional al carrer de Baldrich de Terrassa ha aparegut per segon cop en quatre mesos plena de pintura groga a les parets. El passat mes de febrer, l'edifici ja va ser atacat amb bales de pintura, acció que va ser reivindicada per l'organització de l'esquerra independentista ARRAN, que va enregistrar un vídeo. Cap organització ha reivindicat l'acte vandàlic.

Des del sindicat JUPOL han indicat que "durant la nit d'ahir, la comissaria de Terrassa va ser atacada pels independentistes tirant pintura groga sobre la seva façana, per expressar la seva idea d'expulsió de Catalunya, del que ells diuen 'forces d'ocupació' i han lamentat que "les comissaries i tots els policies de Catalunya estan en el punt d'objectiu dels independentistes catalans".

Els grups municipals del PPC i C's de Terrassa han condemnat l'acció. En una nota conjunta, ambdues formacions han manifestat que "és absolutament necessari condemnar fermament i enèrgicament totes aquelles accions de caràcter vandàlic, incívic, intolerant i violent perpetrades contra qualsevol persona, col·lectiu, institució o organització". Les formacions també afirmen que "el que ha succeït és un atemptat contra la convivència que posa en risc béns públics i afegeix tensió innecessària a funcionaris públics en el compliment de les seves obligacions".

PPC i C's han anunciat que presentaran un acord a la junta de portaveus que pretén "condemnar fermament l'atac vandàlic perpetrat contra la comissaria de Terrassa del cos nacional de Policia el passat 11 de juny de 2018 i mostrar la solidaritat de l'Ajuntament de Terrassa amb la institució i els seus treballadors".

Les formacions també manifesten "que en un país democràtic, la llibertat d'expressió i d'opinió, la pluralitat i el contrast de les idees són necessàries i fonamentals per preservar els drets de la societat, sense més límit que l'ordenament jurídic democràtic".

Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#10 Alcoberro´s, Barcelona , 12/06/2018 - 14:49

Que valientes son... siempre de madrugada y con el pasamontañas. ja,ja,ja,ja,ja... y esos son los que quieren un alzamiento armado, ja,ja,ja,ja,

#9 indiopendentista, Corbera, 12/06/2018 - 12:49

¿ACTO VANDÁLICO? SU NOTICIA SI ES VANDÁLICA

#8 Alcoberro´s, Barcelona, 12/06/2018 - 10:08

Y luego cuando reciben una carga policial se pasan un año llorando ante el mundo.

#7 Purria de Tabarnia, Bcn , 11/06/2018 - 21:46

Certament li dona un toc de color!!!

#7.1 pepe, andorra, 12/06/2018 - 11:50

si, habria q ver q dirias si le hicieran lo mismo a tu casa o a casa de tus padres.....Pero ya queda claro q tu y lo de la educacion y el respeto no pegan mucho....

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 11/06/2018 - 20:04

"Trump: ´El mundo nos roba´"

La Vanguardia 10-6-2018

Mira. Un altre amb el mateix publicista.