Publicitat
Societat · 22 de Febrer de 2019. 11:58h.

Independentistes titllen de "venut" al conseller de Treball

Després que Chakir el Homrani se solidaritzi amb els atacs a CCOO

Independentistes titllen de "venut" al conseller de Treball

Independentistes han titllat el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies Chakir el Homrani, de "venut" després que se solidaritzés amb el sindicat de CCOO pel piquet dels Comitès de Defensa de la República (CDR), que ahir van atacar la seu del sindicat amb ous i pintura.

Homrani va expressar a  al seu "absolut suport a CCOO Catalunya i a totes i tots els seus afiliats i militants, això no és tolerable i s'ha de dir clar i alt". Alguns independentistes li han replicat a les xarxes socials "No et fa vergonya? Venut", "aneu a la merda", "prou, feu pena", "va bofiler, on és la república?", "Un altre conseller que es caga. Teniu la dignitat al cul, miserables...".

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també s'ha volgut solidaritzar amb el sindicat "Tot el suport companys/es de CCOO Catalunya. I gràcies pel vostre compromís amb la defensa dels drets i llibertats fonamental". Aquest tuit també ha rebut la rèplica d'algun independentista, que li ha etzibat "fots pena!!!".

El diputat de Catalunya en Comú-Podem, David Cid, ha exposat que "defensar drets no passa mai per assenyalar qui també els defensa però no comparteix els teus mètodes. Això és inacceptable! Tota la solidaritat amb CCOO Catalunya" i Joan Josep Nuet, per la seva banda, ha dit que "així no, companys i companyes, així no #JoAcuso".

El sindicat ha manifestat que "estimem el dret a manifestació i la llibertat d'expressió. Per això ens dol que avui hagin agredit algunes seus nostres. Denunciem la violència. El diàleg és la via de solució per al conflicte polític". "Agraïm moltíssim les mostres de solidaritat que hem rebut tot el dia", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 R. Segurado Llopís, Molins de Rei, 23/02/2019 - 18:58

Volem l'FP a Educació. No la volem depenent ni de Presidència ni de Treball.
Aquesta és la demòcracia que ens imposeu i després díeu que Espanya, que l'Estat Espanyol us reprimeix.
Patronals, Comissions i Ugete, aquests són els quats a Ensenyament ens veneu deixant fora a USTEC-STE'S el majoritari al sector.
Després direu que la dreta....

#10 josep Maria, Barcelona, 23/02/2019 - 06:59

CCOOde Cat trencarà com va passar amb Unió

#9 Resistencia , Flors i violes cap al precipici, 22/02/2019 - 22:02

Años alimentando a las bestias, y cuando abren la jaula aún se sorprenden de su reacción.

#8 Barretina a rosca, Black hole, 22/02/2019 - 16:42

La sangrante fuga de empresas de Cataluña en 2018.

La diferencia de facturación entre los negocios que entran y salen de la región refleja un saldo negativo superior a los 14.000 millones de euros (datos de Informa D&B).

https://cronicaglobal.elespanol.com/business/fuga-empresas-cataluna-2018_224247_102.html

"Apreteu! Apreteu!"

#5 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/02/2019 - 14:59

Otro "caso aislado" de intolerancia indepe. Ahora vendrá Jordi diciendo que la mayoría no piensa así.