Publicitat
Societat · 10 de Desembre de 2020. 10:45h.

Indepes acusen els veïns de la Meridiana d'agressius

Una dona diu que “són feixistes” i que “volen venir a pegar-nos”

Una manifestant independentista va assegurar que veïns de la Meridiana que protestaven contra els talls que es venen produint de manera diària des de fa més d’un any la volien agredir. La dona, que portava una mascareta amb l’estelada, va exclamar que aquests veïns “són feixistes!”.

“Nosaltres protestem perquè hi ha presos polítics. I aquesta gent vol venir a pegar-nos”, va explicar aquesta dona en referència als veïns, en un vídeo al qual ha tingut accés e-notícies.

La dona, que es trobava just davant d’un grup d’agents dels Mossos, va insistir diverses vegades en aquest intent d’agressió. “Però l’han pegat?”, li va preguntar un dels veïns. “No, però és el que volen”, va replicar un altre manifestant independentista.

La manifestació estava convocada a dos quarts de vuit de la tarda, mitja hora abans de l'hora tradicional en la que es talla la Meridiana, però els independentistes van contraprogramar amb una altra manifestació mitja hora abans, a les set de la tarda. A més, les dues manifestacions estaven separades per un cordó de furgonetes dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#28 José Méndez, Lérida, 11/12/2020 - 12:48

y bien merecida la tenéis una buena paliza

#27 No ho tinc clar, Barna, 11/12/2020 - 11:36

Potser m'enganya l'accent, pero aquesta dona no és La Pantoja?

#26 suggerència, Chez Fangue, 11/12/2020 - 10:35

Quin personal, mare de Deu!, es pot ser el que es vulgui menys ridícul, aquesta gent que es planten a la Meridiana el que fan a més de perjudicar els altres, és el ridícul. Son patètics i pel que se sent el seu català tambè és patètic.

#25 Ojotuerto, Calafell.TAB, 11/12/2020 - 09:36

Y la gente del PSC ?? En el govern de Colau ?? Ande andan. ???? Albert Batllé ???? La Guardia Urbana esta para cumplir la ley?? Los Mossos?? Ya sabemos pero la GU de Barcelona?? El PSC ni un poco de presión de gobierno?? No son alternativa??.

#24 electra, Barcelona, 11/12/2020 - 09:31

No és una actitut feixista tenir la Meridiana tancada cada vesprada durant anys? Tinc una amiga que el dimecres 9 de desembre va estar més d'una hora a dintre el cotxe fent caravana. Te 76 anys amb "secueles" d'un ictus. Això és feixisme, fastiguejar als altres.....