Publicitat
Societat · 17 d'Octubre de 2019. 19:22h.

Indepes contra la premsa

Periodistes i fotògrafs han de marxar de la manifestació pel llançament d'objectes

Periodistes i fotògrafs han hagut de marxar de la manifestació independentista convocada aquest dijous pels CDR als Jardinets de Gràcia de Barcelona quan els assistents han començat a llaçar objectes contra els professionals dels mitjans de comunicació i cridar-los “premsa espanyola manipuladora”.

Unes 13.000 persones, segons la Guàrdia Urbana,  s'han concentrat aquest dijous al Passeig de Gràcia amb la Diagonal de Barcelona on, a l'inici de la tarda,  han practicat jocs esportius com el voleibol, el futbol o la comba. Els CDR han convocat una manifestació a partir de les 19 hores als Jardinets de Gràcia, després dels greus aldarulls d’aquest dimecres.

futbol-1.jpg

Els CDR han demanat portar “la teva pilota tova, el teu xandall i anhels de llibertat” per celebrar una “olimpíada Republicana”. “Avui no ens concentrem, avui ens expandim”, asseguren els Comitès de Defensa de la República. L'ambient és festiu i la majoria dels concentrats són estudiants. 

També expliquen que volen recordar “les olimpíades del 36, amb una festa esportiva i desobedient”. Els CDR fan referència a l’Olimpíada Popular que havia de celebrar-se a Barcelona l’any 1936 en protesta pels Joc Olímpics de Berlín, quan Alemanya estava sota control nazi. Finalment, l’Olimpíada Popular no es va celebrar per l’esclat de la Guerra Civil.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 Truquo, Gotham, 18/10/2019 - 12:37

Lógico. Nada mas peligroso que una mirada independiente y crítica. Eso en vocabulario indepe, se llama fascismo.

#13 Chris, Lleida, 18/10/2019 - 11:04

'volen recordar “les olimpíades del 36, amb una festa esportiva i desobedient”'.
"L'ambient és festiu i la majoria dels concentrats són estudiants."

no hay preguntas, señoría.

#12 El Sifoner, Castelló, 18/10/2019 - 10:55

Entre los errores de este movimiento secesionista, esta el acoso y derribo que le aplican a la prensa española. La prensa esta demostrado y ellos lo saben, tiene poder. Con su repulsa hacia la prensa española, están haciendo que su movimiento se vea en el exterior, como hostil, antipático y violento. La prensa extranjera lo sabe y da fe de ello

#11 Toni, Tabània, 18/10/2019 - 08:59

En las imágenes se ve a los jóvenes con cervezas en la mano. Fanatismo, alcohol y juventud no es una buena combinación.

#10 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/10/2019 - 23:43

Obviamente, al independentismo le molesta la prensa, como a todas las ideologías autoritarias y xenófobas. Les molesta que se muestre la realidad indepe alrededor del mundo. Ara sí que el mon ens mira.. i veu la vostra misèria moral.