Publicitat
Societat · 25 de Novembre de 2021. 13:48h.

Indepes i no indepes es disputen el territori

Gallego remarca que "no permetrem que vetin espais al constitucionalisme"

Indepes i no indepes es disputen el territori

Independentistes i no independentistes s'han diputat aquest matí un lloc tan emblemàtic com la plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) abans que l'associació S'ha Acabat celebrés l'acte "En defensa de la llibertat", que ha comptat amb la participació dels diputats de Vox Antonio Gallego i Manuel Costa, Carlos Carrizosa i Nacho Martín Blanco, de Ciutadans; i el president del PPC, Alejandro Fernández, que ha estat acompanyat per Beatriz Fanjul i Josep Bou, entre altres.

Abans de celebrar l'acte, els Mossos d'Esquadra han hagut de carregar contra un centenar d'estudiants que volien trencar el cordó policial per impedir la cita que havia organitzat la plataforma constitucionalista. L'incident mostra l'enfrontament entre independentistes i no independentistes per controlar llocs emblemàtics.

Gallego ha dit en declaracions als periodistes que "no permetrem que els totalitaris d'extrema esquerra i independentistes vetin espais al constitucionalisme i retallin la llibertat d'expressió a Catalunya". Som aquí per a secundar-los sense por a res ni a ningú", ha conclòs.

15254-carrizosa.jpg

Carrizosa, per la seva banda, ha dit que "venim a demostrar que no tenim por i que no hem de cedir els espais públics". D'altra banda, ha agraït la tasca dels Mossos perquè "estan avui aquí defensant la llibertat perquè puguem fer aquest acte".

Finalment, Fernández ha reivindicat la llibertat en la UAB davant els "energúmens que van en contra d'Espanya i els drets de tots". "No tenim por a ningú i no acceptarem que ningú ens imposi on i quan hem de parlar", ha sentenciat.

fanjul.jpg

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 Yomismo, Sevilla, 26/11/2021 - 21:37

Casado busca diluir el PP de Cataluña en una marca blanca junto a partidos soberanistas https://somatemps.me/2021/11/26/casado-busca-diluir-el-pp-de-cataluna-en-una-marca-blanca-junto-a-partidos-soberanistas/

#11 Sarola, Castelldefels, 26/11/2021 - 06:57

Res de nou , una altre actuació de le Tropes d'Asalt del Regim Nazi-Kumbayá de 1.980.
Qui es l'Ernst Röhm Kumbayá ?

#11.2 pepe, andorra, 26/11/2021 - 12:29

y aun mas ¿quien es el gregor strasser?

#10 Marcial Heredia, el circo de la tele, 25/11/2021 - 18:06

Los yugorines aprendieron bien de sus mayores ¡La calle es mía! Puro fascismo, con el grotesco e inevitable detalle de que los fascistas gritan, ¡fascistas!.

#9 David, FOLGUEROLES, 25/11/2021 - 17:56

Ni pere Aragonés no narices. Cataluña es una región de España y debe ser defendida por el gobierno de TODOS. Y si esto no va a ser así, alguna cosa habrá que hacerse para que lo sea. Los españoles hemos tenido mala suerte con el PSOE y el PP, está en nuestras manos, o nuestros votos, cambiar radicalmente esta situación.

#8 Yomismo, Sevilla, 25/11/2021 - 17:55

El Diputado de VOX Antonio Gallego apoyando a los jóvenes de S´ha Acabat! esta mañana en la UAB https://www.youtube.com/watch?v=LlYnOLk5H1A