Publicitat
Societat · 12 de Setembre de 2021. 11:24h.

Indepes ja cremen fotos del president de la Generalitat

Arran el fica al mateix sac que el Rei

Indepes ja cremen fotos del president de la Generalitat

Membres d'Arran, l'organització juvenil de la CUP, van cremar ahir -durant la celebració de la Diada- una fotografia del president de la Generalitat, Pere Aragonès, juntament amb Pedro Sánchez, en la reunió que van mantenir els dos dirigents polítics a la Moncloa.

L'organització juvenil de la CUP el col·loca dins del mateix sac que al Rei o altres personalitats i dirigents de l'Estat espanyol dels quals Arran ja ha cremat fotografies anteriorment.

La crema de la imatge ha tingut lloc a la manifestació alternativa que la CUP, Arran i les entitats de l'anomenada esquerra independentista, van organitzar de forma paral·lela a la marxa convocada per part de l'Assemblea Nacional Catalana.

Ahir, Arran també va cremar fotografies del conseller d'Economia de la Generalitat, Jaume Giró i alguns empresaris - com Josep Sánchez Llibre, Florentino Pérez i Ignacio Sánchez Galán- davant la seu de Foment del Treball. A la façana de l'edifici van fer pintades amb la frase: "El vostre benefici, la misèria del nostre poble".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Servilia, Manacor , 13/09/2021 - 11:59

Pensament màgic i ritual vudú.

#10 Manu, Dijon.france, 12/09/2021 - 20:41

"tenemos un problema gravísimo" El gravísimo problema es la CUP y que partidos políticos como la CUP puedan estar presentes en las instituciones de un país democrático 189. 097 votos para la CUP en las últimas elecciones y que incendian Cataluña Cataluña se convertirá en lo que fue en 1933 con la "NSDAP"

#9 Manu, Dijon.france, 12/09/2021 - 20:36

Los independentistas han creado este dragón día a día con discursos xenófobos, racistas y de odio a todos los españoles, la decisiones judiciales.que ya no tienen miedo porque no hay castigo contra ellos, un día este dragón crecerá y se volverá contra la gente que ha alimentado ese odio un día ya no será un juego sino días de muerte

#8 Manu, Dijon.france, 12/09/2021 - 20:34

Los independentistas hacer crecer el dragón día a día con estos jóvenes que ya no tienen miedo porque no hay castigo contra ellos, un día este dragón crecerá y se volverá contra y lo quemará todo desgracia cuando esto ocurra

#7 Capit@n España, Purgandus populus!!, 12/09/2021 - 19:37

La libanización de la política catalana ya esta en marcha. todos contra todos. Arturu, abriste la caja de Pandora.