Publicitat
Societat · 22 d'Abril de 2019. 13:19h.

Indepes 'linxen' una orxateria

Per la visita d'Arrimadas i Corbacho

Indepes 'linxen' una orxateria

Inés Arrimadas i Celestino Corbacho, a l'orxateria El tio Ché

Independentistes han carregat contra la famosa orxateria de Barcelona El tio Ché, situada a la rambla del Poblenou, per la visita que aquest passat divendres va fer la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimás; i el número tres de la candidatura de Manuel Valls a l'alcaldia de Barcelona, Celestino Corbacho, aquest passat divendres.

Usuaris de twitter han fet una crida a boicotejar l'establiment. “Boicot a l'orxateria El tio Ché, ja n'hi ha prou! Amb Valls va fer igual. Si li rius les gracietes als feixistes, ni un duro més Tere, hipòcrita!”, ha escrit l'usuari Jordi Amadó a la xarxa social. Altres usuaris de twitter han piulat que “a mi ja m'han vist prou”.

Arran, organització juvenil de la CUP, ha criticat els “somriures de complicitat, perquè saben que el seu model de ciutat s'està imposant”. “Un model que només permet a les de la seva classe viure al Poblenou. Si estimes al barri no els véns i destrueixes, ni un pas enrere contra les elits especuladores”, afegeix.

che1.jpg

che2.jpg

che4.jpg

che5.jpg

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 A., Barcelona, 23/04/2019 - 01:25

Veien la "inteligència" que demostren aquests usuaris de twitter, realment algu es pot creure que els catalans tenim un ADN "superior"? Sisplau, si fa vergonya aliena. I els d'Arran ja sabem que volen pel Poblenou. Edificis ocupats i raves amb speed i pastis tot el dia. I viure dels impostos dels demés. Que ells treballar, poc.

#9 Neferu, Barcelona, 23/04/2019 - 01:18

Pues ya sabemos a dónde tenemos que ir: a la horchatería Ché.

#8 Arran il.legalitzat i prou, the game is over, Ooohhh, 22/04/2019 - 19:10

Aquests tíos que matxaquen una orxateria de tota la vida perqué hi va gente que no es independentista, esta totalment embogida. Aneu al Campus de la UPF del Poblenou i us quedeu allá , a a la Pl. Gutemberg, en tendes de camping, que allí son pijo-progres i molt indepes. Moooolt elitista !! , pero indepe, aixo es el mes important, no?

#7 Tirant, Begur, 22/04/2019 - 18:52

Mira per on al Tio Che, no hauràn d'aplicar el dret d'admissió, els fanàtics i intol·lerants no aniran voluntariament. Meravellós, tindràn clients oberts i tol·lerants. Quan vagi al Poblenou serà visita obligada, per suposat!

#6 galba, Barcelona, 22/04/2019 - 18:07

Mucho hablar de la horchata, pero se diria que algunos se pirran por la alfalfa,