Publicitat

Conductors enfurismats s'enfronten a uns antisistema que tallen una carretera

Membres del Comitè de Defensa de la República (CDR) van tallar ahir a primera hora del matí la carretera C-14 a la Selva del Camp i es va produir un incident entre els independentistes i conductors que es trobaven bloquejats.

Els conductors es van enfrontar a les persones que tallaven la via, tal com mostra aquest vídeo que va enregistrar una de les persones afectades pel bloqueig que manifesta que "aquests fills de puta acaben de tallar aquí, què et sembla?". "No toqueu res! Li fotré foc, eh!", va advertir un manifestant.

Un altre conductor els hi va fer saber que "tinc els meus fills sols a casa", però el mateix manifestant li va contestar que s'esperés". "Rastaflautes de merda! Quin fàstic de puta gent! Que em deixin passar el camió, veurà on van tots aquests", va amenaçar la persona que grava.

"Com passi per aquí amb el camió us rebento a tots! Que només feu que fotre el país! Rastaflautes de merda!", insisteix poc abans que un grup de conductors comencessin a desmuntar les barricades i els independentistes marxessin de la carretera. "Veniu cap aquí, covards de merda! Què valent que ets des de la tanca! Fills de la gran puta!", li diu el conductor als independentistes.

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#37 Fígaro, Barna, 25/10/2019 - 20:50

Esto ya se arregla fácil. Que todos los camioneros y conductores se enfrenten juntos a estos perroflautas, que son unos cobardes y se enfrenten de una vez. Les queda corto el campo porque son unos cobardes

#36 Guineu, Barna, 25/10/2019 - 20:14

Con un par.... a veces los agentes de la autoridad sobran.me sumo a todos los apelativos cariñosos.

#35 Cris, Barcelona , 25/10/2019 - 18:01

Si todo el mundo hiciera lo mismo, se acabaría en un santiamén tantos actos violentos y antidemocráticos de los independentistas.

#34 Juan Ricart , Barcelona, 25/10/2019 - 17:16

Hombre, no es lo mismo pegar a señoras que llevan la bandera de España, que enfrentarse a camioneros cabreados... Es que estamos locos!!!

#33 luis, barcelona, 25/10/2019 - 16:57

Por si alguno que ha visto el video y es sordo. Señalo lo mas interesante
P.E.R.R.O.F.L.A.U.T.A.S. DE M.I.E.R.D.A .e H.I.J.O.S. DE LA G.R.A.N. P.U.T.A.

Y señalar que los receptores de esa andanada huyen como M.E.U.Q.U.E.S.