Publicitat
Societat · 25 de Maig de 2022. 12:14h.

Indepes reivindiquen el sabotatge de l’AVE

Calen foc a la xarxa de cablejat “en protesta contra Espanya”

Indepes reivindiquen el sabotatge de l’AVE

Acció per la Independència ha reivindicat el sabotatge a les vies de l'AVE de la nit de diumenge a Girona. Expliquen que la seva va ser una “acció de lluita no violenta i coordinada”, “en protesta contra Espanya” i “en protesta contra govern català, partits i entitats”. També remarquen que “no acatem la rendició”.

Els trens d'alta velocitat que circulen entre Barcelona-Girona i l'estació de Figueres Vilafant, propera a la frontera francesa, van patir aquest dilluns al matí entre 30 i 45 minuts de retard a causa dels actes vandàlics perpetrats diumenge a la matinada, a les instal·lacions ubicades al tram entre Vilobí i Figueres Vilafant (Girona) i que van provocar afectacions en el sistema de senyalització.

El sabotatge va consistir en la crema de canaletes de la xarxa de cablejat del sistema de senyalització dels trens, que va quedar amb “danys importants”, segons Adif. Els danys els van ocasionar focs que van afectar les dues vies de l'AVE.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#31 Ojotuerto, Calafell.TAB, 26/05/2022 - 09:04

Es más dañina la inoperancia, el supremacisme, els enchufats de la Generalitat en els Ferrocarrils de Catalunya ( un muerto y heridos) en la Anoia

#30 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II Seguim fent el ridícul.., 25/05/2022 - 23:15

Lo de estos majaderos no es maldad, simplemente es estupidez... Un multazo, una temporada en el trullo y se les quitaban las ganas de hacer el gilipollas. Si la poli quiere, les trinca, estos son capaces de dejarse el DNI en el lugar de los hechos...

Al primer Caserío embargado, los levantapiedras dejaron de quemar cajeros...

#29 Tirant, Bcn, 25/05/2022 - 21:27

Descerebrats perillosos... encoratjats des de la Generalitat.

#28 Cau Tv3% , Queralbs, 25/05/2022 - 19:04

La revolució dels somriures amb la garantia de Jordi Pujol y Terra Liure invierta en Catadisney.

#26 Soloesmiopinion, Tabarnia, 25/05/2022 - 18:12

Esto va a ser muy bueno para atraer inversiones a Catalunya, y especialmente a Tractoria.