Publicitat
Societat · 21 de Desembre de 2021. 08:38h.

Indepes tornen a tallar la Meridiana quatre mesos després

Amb prou feienes una trententa de persones tallen el trànsit

Indepes tornen a tallar la Meridiana quatre mesos després

Una trentena d'independentistes ha tornat a tallar l'avinguda Meridiana després de quatre mesos sense poder-ho fer perquè l'Associació Meridiana s'havia anticipat a Meridiana Resisteix i l'ANC convocant manifestacions de vehicles que permetien circular lliurement per l'avinguda.

Meridiana Resisteix, que aquests quatre mesos havia traslladat els talls al passeig de Fabra i Puig amb el carrer Pardo, va tornar a tallar ahir l'avinguda amb el vistiplau de la Guàrdia Urbana tot i que, a la convocatòria, s'havia anunciat el tall alternatiu a Fabra i Puig. El tall va provocar afectacions al trànsit per entrar i sortir de Barcelona.

"Tall 613. Després de quatre mesos tornem al tall principal. El nostre. No podíem acabar millor l'any", "Meridiana Resisteix torna al Tall i queda la Meridiana tallada!", han celebrat des del compte de Twitter.

transir.jpg

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#28 Libertad manipulada, Badalona, 27/12/2021 - 23:46

Pagaría porque me dejaran subir al terrado de enfrente donde se manifiestan para tirar un cubo de heces licuadas encima de sus cabezas.

#27 luis, barcelona, 22/12/2021 - 11:27

RIDICULOS por hacerlo
IMBECILES por consentirlo

#26 Sergi Sergio, Barcelona, 21/12/2021 - 19:26

Son 4 gatos, podrian manifestarse perfectamente en la acera sin molestar a nadie, pero no, son tan miserables que lo que quieren es joder al resto con la complicidad necesaria del Governet y la Kolau. Estamos gobernados por delincuentes.

#25 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 21/12/2021 - 17:24

Abús del dret de manifestació amb la permissivitat del Govern. Inadmissible.

#24 Piensa mal y......, Barcelona, 21/12/2021 - 16:25

No seria d'estranyar que des del pseudo-Ajuntament o /i desgovern afluixin la mosca en aquests quatre matats, un capritxet del Puchi, sinó de què aquesta protecció sense sentit durant dos anys a la Meridiana per tocar la pera als ciutadans de Nous Barris del nord de la ciutat