Publicitat
Societat · 9 de Juliol de 2019. 12:29h.

Indiferència indepe

Cap estelada a la Plaça Sant Jaume durant l'escorcoll del Palau de la Generalitat

Indiferència indepe

La notícia de que la guàrdia civil  estava escorcollant el Palau de la Generalitat, seu del govern català, no ha provocat cap mena de reacció a l’independentisme a diferència del que va passar el 20 de setembre del 2017 en l’escorcoll al departament d’Economia i Finances quan 40.000 persones es van aplegar als voltants. La normalitat era absoluta aquest matí davant de la seu del govern català amb només alguns turistes, visititants o gent prenent fotos al barri gòtic. 

L’edifici està sent escorcollat aparentment per agents de la guàrdia civil d’acord amb ordres judicials però la normalitat és absolutat perquè ni tant sols hi ha cap vehicle de la guàrdia civil en les inmediacions.

Els periodistes, fotògrafs, càmeres s’han aplegat a la part posterior de l’edifici, però l'inmoble té dues sortides més pel carrer del Bisbe i pel carrer Sant Hornorat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 LauraRoLa, Lleida, 10/07/2019 - 06:59

Indíferència no. Ja saben el que passa si algú instiga a la gent a sortir al carrer com corderets per impedir l.acció de la justicia no per manifestarse, que no és el mateix.
Cuando veas las barbas del vecino cortar pon las tuyas a remojar.
Indiferència no,caquita sí.

#11 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 10/07/2019 - 01:38

No hi havia ni deu.

Ni els del 155 ni els del trespercent. Tenir als Morancos entalegats i a Frau Terribas de vancances li treu emocio a les rebelions.

#10 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/07/2019 - 18:50

Hombre, es que el malvado estado español ha hecho que llueva hoy precisamente, y claro, a ver quién se pone a hacer la revolució con este tiempo.

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/07/2019 - 17:57

Un exemple a l´atzar d´aquest ens tan nostrat conegut en catala de pages com La Menjadora :

Dionis Guiteras, un patriota professional, actuant ahir vespre al cabaret del Graset : Vicepresident de Diputacio de Barcelona per ERC, amb estudis de FPI i un sou autoasignat de 110.000€ l´any

Com deia el patriarca del cártel : Catalunya sempre prime

#8 Enric Gomis Llorques, Barcelon, 09/07/2019 - 16:38

la que el top manta algo poder vender, menos lateros a los que comprar latas y otras cosas que según el final es de pobre infeliz, menos aglomeración para que en julio las carteristas y los carteristas puedan hacer su agosto, y así Colau es más feliz, si no van solo saben lo que les cuentan.
Espero que se entienda toa toa toa la argumentación