Publicitat

El responsable d'UGT de Bombers critica que es destinin diners públics per a "l'emissió de la Copa del Rei de futbol"

El responsable d'UGT de Bombers de la Generalitat, Antonio del Río, ha criticat que "no pot ser que el mateix dia que diguin que no hi ha diners per als serveis públics, el president Torra torni a ficar-nos la mà en la butxaca de tots els catalans per pagar 20 milions als favors del senyor Roures, a TV3 o l'emissió de la Copa del Rei de futbol".

Del Río ha deixat clar que "estem indignats" i ha advertit que "hem dit prou a que ens segueixin dient no a totes les bonificacions, als serveis públics". En declaracions als periodistes en finalitzar la concentració davant del Parlament d'aquest dimecres ha avisat que "es presenta un hivern calent i una primavera encara més".

Finalment, el portaveu d'UGT ha assegurat que "els serveis públics en general, i els Bombers en concret, estem en estat crític", i ha demanat que el Govern prengui mesures per revertir aquesta situació.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Tabarnés puro, Barcino, 29/11/2018 - 19:03

Siendo de la UGT a este lo que le gustaría ver es la 'Copa del presidentorra'.

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/11/2018 - 13:47

Es el que sol pasar quan s´acaba el gas de la risa.

#9 Agustin, Barcelona, 29/11/2018 - 13:07

Y ayer nos sale el "bobo" del Buch diciendo que siendo independientes eso no pasaría porque tendríamos más recursos. Ja,ja,ja,ja... ¿cuales, los que necesitamos cada mes del FLA ?

#8 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/11/2018 - 13:01

"La mujer de Puigdemont cobrará 6.000€ al mes de La Xarxa. Marcela Topor ha fichado por la empresa de la Diputación de Barcelona para hacer un programa de dos horas semanales de televisión"

El Triangle 6-3-2018


Endavant les atxes!!!

#7 Catanyol, Girona, 29/11/2018 - 12:28

indignado? Ëste iba cantando la "cançó dels indignats" promovida por ANC ? pues que se acostumbre...esa fue no una cancion-protesta si no una prediccion en voz alta.
A mi me indigna ver camiones de bomberos ( con la UGT y CCOO ) con el lazi pintado y ayudando a los revoltosos.