Societat · 15 de Febrer de 2010. 22:40h.

Indo accentua la seva crisi

Anuncia el tancament del seu laboratori d'Alcobendas

Indo accentua la seva crisi

Juan Casaponsa, president d'Indo

Indo Internacional ha anunciat el tancament del laboratori que té a Alcobendas (Madrid). La companyia ha informat al comitè d'empresa el tancament d'aquest centre i la reestructuració del magatzem que tenia en aquestes instal·lacions. Aquesta mesura afecta 57 contractes de treball, dels quals 52 pertanyen al laboratori de lents, i cinc al magatzem, que continuarà operatiu. La companyia atribueix aquesta decisió a motius 'econòmics, productius i organitzatius'.

Fa un mes Indo ja va anunciar el tancament, el proper mes de juliol, de la planta de Tortosa, dedicada a la fabricació d'ulleres i en la qual treballen unes 30 persones, a causa de l'actual situació de crisi econòmica. El president d'Indo, Juan Casaponsa, va avançar l'octubre de l'any passat que el grup deixaria de fabricar ulleres i lents i que externalizaría la totalitat de la producció.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 trabajador de indo alcobendas, madrid, 17/02/2010 - 07:55

menudos sinverguenzas, se escudan con la crisis para llevarse la produccion a asia,tailandia . y mientras alegan perdidas los directivos estan en nueva zelanda obsequio de indo ,y aqui despidiendo a trabajadores