Publicitat

Veïns farts de can Vies sense que l'Ajuntament de Barcelona faci res

Infern okupa

Els veïns del barri de Sants de Barcelona propers Can Vies, el centre social okupat, han explicat a e-notícies les molèsties que provoquen els okupes davant de la falta d'iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona per resoldre la situació.

Detallen que la música és constant, malgrat això, des del consistori, davant de les múltiples queixes dels veïns, els afirmen que "no ens molesta el soroll", que es tracta de "la pluralitat de la gent de Can Vies".

Asseguren que l'Ajuntament de Barcelona "no escolta els veïns". Un testimoni relata que hi ha un "bar il·legal" al centre social okupat i que malgrat les trucades a la policia, perquè aquests intervinguin davant les molèsties que generen els veïns, "la Guàrdia Urbana no ve".

El local que porta més de 20 anys okupat va estar a punt de ser enderrocat el maig del 2014 amb Xavier Trias com a alcalde. Trias va ordenar el desallotjament i enderrocament de Can Vies. Tot i això, la decisió va provocar protestes i disturbis que van portar a la paralització de la demolició.

Posteriorment, els okupes van iniciar la reconstrucció del local i durant el mandat de l'actual alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, s'ha continuat amb la reconstrucció i amb l'activitat al local okupat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Sergi Sergio, Barcelona, 22/06/2022 - 15:22

El Ajuntament y los okupas de Can Vies son lo mismo, asi que los pobres vecino lo llevan clarinete.

#9 No m'ho puc creure, Chez Titole, 21/06/2022 - 09:21

Que l'Ajuntament no hi fa res? i ara! ves quina notícia més sorprenent, tu!

#8 Streaker, Barcelona, 21/06/2022 - 00:52

La Colau, más sus socios, socias y "socies" han aupado a Barcelona a la categoría de capital europea de los antisistema.
Y con ello, toda la absoluta decadencia que vemos a diario.

#7 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 21/06/2022 - 00:05

Lo de Can Vies es vergonzoso. La Rambla de Sants, un paseo ajardinado situado sobre las vías del tren, no pudo construirse según el proyecto municipal porque Mas se abrazó con los cuperos y ordenó a Trias que interumpiera el derribo de Can Vies.
¡Da pena pasear por allí y comprobar que todo sigue igual! Dicen que Ada Colau había ido allí de jov

#7.1 Sergi Sergio, Barcelona, 22/06/2022 - 15:25

Mas, Trias y cia fueron unos cobardes y de ahi viene todo, el miedo a la CUP, a los Comuns de Kolau y cia, la cobardia de la dreta catalana.

#6 FRAN BCN, Bcn, 20/06/2022 - 22:46

Mare de Déu....quanta xusma histèrica, podrieu donar més canya a aquesta penya incivica sigui on sigui...donen més pel sac que qualsevol indepe fanàtic, si tens un vei aixi, em suicido....