Publicitat
Societat · 24 d'Abril de 2019. 11:42h.

Innocent després de dos anys a la presó

L'Audiència Nacional absol Sandro Rosell i els altres cinc processats

L'Audiència Nacional ha absolt l'expresident del FC Barcelona Sandro Rosell i als altres cinc acusats de blanquejar comissions pels drets d'audiovisuals de 24 partits de la selecció brasilera de futbol i un contracte d'esponsorització amb Nike. La Sala entén que després de valorar les proves practicades en el judici no s'han pogut acreditar les acusacions i, per tant, davant els dubtes sembrats, ha de prevaler el principi de in dubio pro reo (en cas dubte falla a favor de l'acusat).

En acabar el judici, el fiscal va modificar les seves conclusions provisionals i va sol·licitar una pena per Rosell de sis anys de presó per delictes de blanqueig de capitals i grup criminal, cinc anys per al gestor andorrà Joan B. i penes d'entre 1 any i 11 mesos i 1 any i mig per a la dona de l'expresident de FC Barcelona i els altres tres acusats.

En la seva sentència, la Secció Primera de la sala penal explica que després de realitzar el contrast valoratiu entre la prova practicada a instància de l'acusació i la de la defensa, "només ens ha estat possible arribar fins on hem arribat, operant en aquesta valoració amb observança del principi in dubio pro reo".

Sandro Rosell. Foto:CCMA
Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#17 Finsescoions, Blanes, 26/04/2019 - 08:43

Que no hagin trobat proves concloents a que sigui innocent.....n'hi ha un bon tros
"El Sandro" té fusta, catalana, de la bona, ja m'enteneu........
I tot això li ha passat per ser un bon català i del Barça......
Ànims patriotes, ja tenim el puses guanyat!!!
Estrasburg ens donarà la raó.....
El món (i els diners) sempre seran nostres!!!

#16 A por ellos !, Bcn, 25/04/2019 - 15:41

Siguem clars i no siguem hipòcrites. Tot això li ha passat per ser president del Barça.

#15 Cataqueee, Montcada i reixac, 25/04/2019 - 15:26

No me cudra..Rosell toda su vida ha sido un comisionista..veo POLITICA LA DECISION...DE AHORA..¿viene despues el indulto al Amo a España y a los españoles y tenia la hacienda catalana preparada?..

#14 Guifrè, Bcn, 25/04/2019 - 11:25

Per què els diaris de Madrid amaguen l'escàndol del cas Rosell ?

#13 Jordi, Vancouver, 25/04/2019 - 10:36

Pitjor que aquests dos anys de presó és el fet de què la CIA et relacioni amb una organització criminal de Qatar-Brasil-Andorra que hagi perjudicat els interessos dels Estats Units. Això no ho perdonen mai.

#13.1 pepe, andorra, 25/04/2019 - 14:33

no te creas, por mucho menos, un informe del tesoro de USA, en Andorra le quitaron el banco a los cierco cuando todos en Andorra hacian lo mismo, pero claro, el banco se lo quitaron a los q no habian nacido en Andorra. La solucion del soborno yo, no la descarto. Pq me consta fehacientemente q es posible comprar jueces en España.