Societat · 18 de Març de 2009. 19:42h.

Interior al·lega que els Mossos es defensaven

El director de la policia asegura que "les primeres agressions" han estat de manifestants

El director general de la Policia, Rafael Olmos, ha indicat que "les primeres agressions" han estat "d'alguns manifestants", durant l'enfrontament entre Mossos i estudiants al centre de Barcelona. Olmos ha detallat que "ha començat a llençar bancs i taules" i que la manifestació "ha col·lapsat totalment la ciutat, el transport metropolità, el transport sanitari i d'emergències. Hem demanat que deixin la via expedita i és aquí on s'han produït les primeres agressions per part d'alguns manifestants. Han començat a llençar bancs i taules i com a conseqüència han resultat lesionats 11 mossos en total, sis estudiants i quatre fotògrafs de premsa".

Al voltant de les ferides rebudes per part d'aquests professionals de la informació, Olmos ha indicat que "lamento personalment que, en l'exercici del treball, hagin resultat lesionats". De la plaça Universitat, els incidents s'han traslladat als jardins del Palau Robert. Segons el director general de la policia, els manifestants han tornat "a llençar objectes contra els mossos i aquests s'han vist obligats a repelir" aquestes agressions.

Rafael Olmos, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Guillem, Bcn, 18/03/2009 - 23:08

Els mossos son robots.

#3 Montserrat, Barcelona, 18/03/2009 - 21:13

Home! Veient les imatges, no sembla que als Mossos els ataqués una multitud que podia fer perillar la seva integritat (i molt menys, amb els seus cascos i escuts).

#2 Josep, Barcelona, 18/03/2009 - 20:37

Jua jua jua
Los mossos se defendían!!!
Toma castaña.
Viva la lógica progre

#1 ciutadà, barna, 18/03/2009 - 20:30

Pobrets els mossos, s\'han vist obligats a colpejar criatures... i amb els xoriços ni s\'atreveixen.