Publicitat
Societat · 2 de Setembre de 2011. 14:19h.

Interior blindarà Rafel de Casanova

"Ampli desplegament" de mossos per evitar les escridassades

Interior blindarà Rafel de Casanova

Diada del 2010

El Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat celebraran conjuntament per vuitè any consecutiu la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional l’11 de setembre al Parc de la Ciutadella, a partir de dos quarts de dotze.

El Departament d'Interior, com ja va fer Joan Saura, en les últimes ocasions, té previst un ampli desplegament dels Mossos per evitar l'escridassada de cada any a Govern i personalitats, sobretot en un any carateritzat per les protestes dels indignats i els incidents davant el Parlament.

L’eix central d’aquesta edició serà la commemoració de diferents efemèrides al voltant de fets i personalitats de la cultura catalana. El Parlament obrirà el dijous, 8 de setembre, els actes institucionals amb motiu de la Diada amb el lliurament de la Medalla d’Honor, en categoria d’or, a Josep Guardiola.

El vicepresident primer del Parlament, Lluís M. Corominas, i el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, han presentat al Parlament els actes institucionals de la Diada d’enguany.

L’acte institucional al Parc de la Ciutadella estarà encapçalat pel president de la Generalitat, Artur Mas, i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert. Prèviament, a les nou del matí, el president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del seu govern, realitzarà la tradicional ofrena floral davant el monument de Rafael Casanova; i cinc minuts després ho farà la presidenta de la cambra i la resta de membres de la Mesa.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Antuan, Parets del Vallès, 02/09/2011 - 19:03

El que fa aquest govern en aquest tema copiat per cert de l´anterior que tant criticaven és una vergonya, De que tenen por? De que els escridassin? La democracia és això, i si no els agrada que fundin una reública bananera a un altre lloc. Escridassades sí, agressions no.

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 02/09/2011 - 17:26

Casanova fue a la batalla con la bandera reliquia de Sta. Eulalia y rezando a la Mercé. No resultó. Le hirieron un poco, se hizo pasar por muerto, quemó sus papeles y huyó disfrazado. Otros rindieron la plaza y fueron a la cárcel. No fue un héroe, pero ahora es mártir del Nacionalismo cada 11S.

#3.1 Tomás, Girona, 02/09/2011 - 18:21

Y tanto que predican los de Emplenem Rápidament Carteres en contra de la monarquía, juró fidelidad a dos monarcas; a Carlos de Austria y a Felipe V.

#2 jajjaja, barcelona, 02/09/2011 - 15:38

fora del teu mon dentitari hi ha vida...hia h molts catalans que estan a l´atur , sense ajudes, ......i mentres els millors passejant benderetes i la culpa de Madrid

#1 Marc3, Barcelona, 02/09/2011 - 14:40

Ja començo a estar fart de gent que es manifesta l'11S sobre altres temes. Per què no van a manifestar-se el 12O o el dia de les FFAA? Perquè tant se'ls en fot Catalunya, però ja els està bé, segur q han votat PSOE o PP tota la vida.