Publicitat
Societat · 3 de Febrer de 2015. 20:21h.

Interior concedeix la Medalla d'Or al mosso mort en acte de servei

Espadaler n’ha fet l’entrega durant l’enterrament amb honors

Interior concedeix la Medalla d'Or al mosso mort en acte de servei

Imatge de l'enterrament

El Departament d’Interior ha concedit a títol pòstum la Medalla d’Or amb distintiu vermell, la màxima condecoració dels Mossos d’Esquadra, al caporal Jorge Farré Gaston destinat a l’àrea regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord, amb seu a Sabadell, mort en acte de servei, a Sant Quirze del Vallès, el passat 31 de gener.
 
El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha entregat la Medalla d’Or en la cerimònia amb honors que s’ha celebrat aquest matí al tanatori de Sabadell. El conseller ha estat acompanyat pel secretari general del departament, Josep Martínez, el director general de la Policia de Catalunya, Albert Batlle, el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, el cap de la Comissaria General de Mobilitat dels Mossos d’Esquadra, Miquel Esquius, i comandaments de la Regió Policial Metropolitana Nord, entre d’altres, encapçalada pel comissari Joan Figuera. També hi han assistit el director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, i la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Núria Aymerich.
 
A l’acte també han assistit respresentants d’altres cossos de seguretat i forces policials com l’exèrcit, Guàrdia Civil, Policia Nacional i Policia Local. Ahir, el departament d’Interior es va presentar com a acusació particular en les diligències prèvies 176/2015 que instrueix el jutjat número 3 de Sabadell.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat