Publicitat
Societat · 6 de Desembre de 2012. 18:41h.

Interior desmenteix ara Puig

La conselleria admet que els Mossos van disparar bales de goma on estava Ester Quintana

Interior desmenteix ara Puig

Ester Quintana, en una foto d'arxiu

Els Mossos d'Esquadra han admès que van disparar projectils antiavalots en una zona propera on Ester Quintana va perdre un ull durant els aldarulls de la vaga general del 14 de novembre. Així ho han indicat fonts d'Interior al diari El Periódico.

Aquesta informació ha arribat després que en un vídeo de Solidaritat i Comunicació (Sicom), penjat a youtube, es vegi un agent de la policia autonòmica fent servir un llançador a Passeig de Gràcia amb Ronda de Sant Pere, segons el rotatiu.

El conseller d'Interior, Felip Puig, va dir el passat dilluns, durant la seva compareixença al Parlament, que a la zona on Quintana va dir que va rebre l'impacte, a Passeig de Gràcia entre Casp i Ronda de Sant Pere, "no es van disparar pilotes de goma, ni projectils del llançador" sinó únicament "dues salves", que és solament accionar l'arma sense munició perquè faci soroll.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#4 Pep, 08018BCN, 06/12/2012 - 20:22

Aquestes divergències recorden l'època del conseller Saura i el Sr. Boada...igualet, igualet que en temps del tripartit!

#4.1 Gerard, Barna, 08/12/2012 - 10:15

Perquè el nucli dur de retrògads autoritaris continua sent el mateix. Saura s'hi va voler enfrontar i va perdre. Puig va adoptar l'estratègia de posar-s'hi al capdavant, com a mascle alpha i el més intransigent de tots. Però acabarà igualment esquitxat. El que cal és fer neteja.

#4.2 Gerard, Barna, 08/12/2012 - 10:18

La sensació que tinc és que hi ha persones que intenten boicotejar la viabilitat dels mossos des de dins. No hi trobo cap altra explicació a un comportament tan irracional que ratlla la psicopatia.

#4.3 Maria, Barcelona, 08/12/2012 - 23:39

Gerard, t'equivoques, als mossos no cal boicotejar-los ni des de dins ni des de fora, ells boicotegen ells sols, des de tots els cantons.

#3 Hsj, Bcn, 06/12/2012 - 19:47

El titular és totalment incorrecte i pretenciós. NO s'han disparat balea de goma, sinó projectils amb els llençadors.

#3.1 Farabund Incorrecte i Pretenciós, un bon autoretrat, 08/12/2012 - 12:36

Fa gràcia que els sense estudis tinguin ara tant vocabulari per descriure les agressions a menors de 13 anys i ciutadanes que passaven pel carrer: "no són bales de goma sinó projectils"... "no són projectils sinó cartutuxos de so"... " no són cartutxos sinó objectes volants fortuïts"... and so on.

#2 mireia, barcelona, 06/12/2012 - 19:17

on són tots mossos "Jordi" i "Joan"que han mentit dies i dies a l'e-notícies tot jurant (i perjurant) que ells només fan servir "cartutxos de so"?... ah, calla, que deuen haver anat de pont a Londres, a repostar la música de heavy metal que ens disparen quan ens manifestem a favor dels seus salari

#1 pere, barcelona, 06/12/2012 - 19:08

El Sr. Puig es un perill, la seva política i la connivència d'algun mitjà ens havia de dur fins aqui. Algú ha de reflexionar. En Grasset i el seu Oracle de fa unes setmanes eren una lloa a quelcom vuit. Les maniobres per justificar la no identificació dels agents ens havia de dur fins aqui.