Publicitat
Societat · 11 de Gener de 2010. 10:33h.

"Interior em va demanar que canviés les declaracions"

L'alcalde d'Horta de Sant Joan demana al Govern "que rectifiquin"

"Interior em va demanar que canviés les declaracions"

L'incendi, en una imatge d'arxiu

L'alcalde d'Horta de Sant Joan, Àngel Ferràs, ha denunciat en una entrevista a El món a RAC 1 que "alguns d'Interior" li van demanar que "canviés les declaracions que havia fet sobre el relaxament. I jo vaig dir el que vaig veure, vaig expressar el que vaig sentir i vaig expressar el que vaig patir".

Ferràs remarca que "s'està fent justícia i està succeint el que en principi dèiem la gent del territori". "El foc va començar molt abans, però això, pel que fos, no interessava que sortís així", ha lamentat, a més de recordar que "la gent del poble estàvem molt emprenyats". "Em vaig sentir maltractat per la manera com em van dir les coses", ha reconegut.

"El que han de fer les persones que ho van dir és que rectifiquin públicament", ha demanat, a més d'augurar que "quan sortirà la investigació de l'incendi hi haurà alguna coseta més que sorprendrà la gent".
 
"No sé si ha mentit el govern, això ho dirà la jutgessa. El que demanaria és que amb la mateixa rotunditat que van dir el que van dir, si ara no és així que rectifiquin", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josep, ., 12/01/2010 - 00:15

Alcalde, si això és veritat, crec que has de fer públic el nom i cognoms d\'aquests insignes ciutadans que van sol.licitar un petit canvi en les teves declaracions, aquests personatges no es mereixen ni la merda que caguen.

#5 La culpa és de CIU, i de la Maleni, 11/01/2010 - 19:48

Dictadors d´esquerra!!!!! Tornen les txeques!!!! el que piuli el putegem, oi Srs del tripartit

#4 Res a fer, Girona, 11/01/2010 - 13:57

No us penseu que dimitiran. La culpa serà d'algun de més avall. Això si és que es culpa a algí.

#3 Els del pensament únic, fatxes d´esquerres, 11/01/2010 - 11:52

Així treballen els "demócrates" de l´esquerra de debó.

#2 Ex votant d'ERC, L'Estartit, 11/01/2010 - 10:54

Dimissions o cessaments, no hi ha alternativa. Ja fa massa temps que aquests ecopastanagues, amb la seua prepotencia i fatxenderia se'n foten del concepte de democràcia. Del contrari, en Montilla haurá d'assumir la seua responsabilitat en mantenir-los.