Publicitat
Societat · 31 de Gener de 2012. 19:29h.

Interior nega l'agressió a un passatger per parlar en català

Jorge Fernández diu que "no el van obligar a parlar en castellà"

Interior nega l'agressió a un passatger per parlar en català

Jorge Fernández, durant la compareixença a la comissió

El ministre d'Interior, Jorge Fernández, ha negat que un home fos agredit per agents de la Guàrdia Civil al Prat, el passat cap de setmana, per parlar en català. "Falta a la veritat", ha indicat el cap del ministeri a una pregunta del portaveu de CiU a la comissió d'Interior, Jordi Jané.

Segons Fernández Díaz, l'advocat denunciant "es va negar a complir la normativa de seguretat aeroportuària davant del vigilant de seguretat", per la qual cosa es va reclamar la presència dels agents de la benemèrita.

Jorge Fernández ha assenyalat que "aquest senyor va començar a insultar en presència d'altres passatgers, es va negar a mostrar el seu document d'identitat i la seva targeta d'embarcament".

El ministre ha afegit que el passatger va parlar en català en tot moment i que els guàrdies civils "no el van obligar a parlar en castellà", i tampoc no hi va haver maltractament físic.

En opinió del titular de la cartera d'Interior, "aquest senyor ha faltat a la veritat. La veritat del que va passar és el que li acabo de dir, que és el que m'ha dit a mi la Guàrdia Civil", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#26 Laura, Gerona, 11/02/2012 - 21:17

Me parece ya vergonzoso, que los catalanes tenemos que aguantar a este tipo de personas catalanistas que lo único que hace es dejarnos en ridículo al resto de españa. Me avergüenza este tipo de gente y no me extraña nada la fama que tenemos los catalanes. Hay cosas más importantes en qué preoucparno

#25 j. ester, tarragona, 02/02/2012 - 09:31

Independència ja!!!!!!

#24 Cartanya, bcn, 01/02/2012 - 17:31

Des de la distancia, podria ser que això sigui tan cert o tan incert com la historia de Colom segons els castellans. Jo crec que Colom era Català, i que el advocat aquet, a sigut agredit. Per mi el Jorge Fernandez no te prou credibilitat, i el que fa es protegir a un policia espanyolista.


#24.1 pepe, andorra, 01/02/2012 - 19:08

estas en tu derecho, yo pienso exactamente lo contrario, y el hecho de Colon pueda haber sido catalán no cambia nada de lo q hizo. Aunque a estas alturas a mi, me importa poco. Q se preocupen los investigadores de la historia q para eso están y si lo descubren ya me comprare el libro.

#24.2 Laura, Gerona, 11/02/2012 - 21:19

Joerr... ahora todo el mundo es o ha sido catalán... también se dice que Messi es Catalán... pff.... Pues yo no me creo nada al abogado este, no tiene ni pies ni cabeza lo que dice!!!

#23 gerard, bcn, 01/02/2012 - 16:01

Tota aquest gent és com el Mourinho.

#22 Rocio, Barcelona, 01/02/2012 - 11:38

Esta noticia no tiene ni pies ni cabeza, seguro que el abogado iba de chulo y prepotente.
VIVA LA GUARDIA CIVIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!