Publicitat
Societat · 3 de Desembre de 2012. 11:30h.

Interior nega que Ester Quintana perdés un ull per un impacte dels Mossos

Puig afirma que no es van llançar "pilotes de goma" ni "projectils"

Interior nega que Ester Quintana perdés un ull per un impacte dels Mossos

Ester Quintana

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha "lamentat profundament" els danys que va patir Ester Quintana durant la vaga general del 14 de novembre, però ha negat que la dona perdés un ull a causa de l'impacte d'un projectil dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra.

En la seva compareixença al Parlament per explicar els detalls policials d'aquell dia, Puig ha relatat les càrregues policials prèvies que hi va haver a l'episodi d'Ester, durant una manifestació alternativa "que no va ser comunicada".

Puig ha precisat que a la zona on Ester va dir que va rebre l'impacte, a Passeig de Gràcia entre Casp i la Ronda de Sant Pere, "no es van disparar pilotes de goma, ni projectils del llançador" sinó únicament "dues salves", que és únicament accionar l'arma sense munició perquè faci soroll.

"Desconeixem que va impactar a la cara de la senyora Quintana", ha dit Puig, insistint que "descarta" que l'origen de la seva ferida sigui els Mossos d'Esquadra. És més, ha precisat que a la zona també hi va haver llançament d'objectes per part d'algunes persones, i ha assegurat que Interior "col·laborarà amb la Justícia per veure qui ha estat causant d'aquesta lesió".

D'altra banda, el conseller ha anunciat que els tres agents implicats en ferir un menor a Tarragona i colpejar a una jove que li recriminava aquesta acció, han estat momentàniament apartats d'operatius d'ordre públic fins el resultat de la investigació judicial.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#21 LLUC, 11 SETEMBRE, 04/12/2012 - 14:21

Segle XXI, al ben mig de Barcelona. Manifestació on tothom disposa de mòbil amb gravador d´imatges. Barcelona plena de càmeres de bancs, organismes, botigues ... Manifestants buscant proves inculpatòries pels Mossos. I resulta que no hi ha ni una imatge amb trets, ni un sol casquet de cap projectil.

#21.1 MOSSO, D´ESQUADRA, 04/12/2012 - 15:42

Ester Quintana, es vol aprofitar d´una indemnització milionària a costa dels Mossos. Ai, Ester, Ester ...

#20 Ramon, la fi sempre remata l'obra, 04/12/2012 - 13:28

o sigui, Felipó, que va ser tothom i qualsevol cosa menys els mossos; quina casualitat, tu, que els que perden els ulls sempre siguin els altres...

#19 BEJOTA, bcn, 03/12/2012 - 20:27

Sr. Puig: Tots savem lo be que té cura d'amagar els fraus i robatoris de la "tribu" nacionalista i en canva mira cap altre banda la desfeta del mossos.Molt nacionalista,oi?

#19.1 Enric, Barcelona, 04/12/2012 - 09:41

#19

BEJOTA
"Savem"? Haurien de filtrar d ´una altre manera. I ara surt el Wert i diu el que diu.

#18 Méndez, BCN, 03/12/2012 - 19:06

No, si al final resultará que ha sido Mourinho.

#17 Bud, Barcelona, 03/12/2012 - 18:53

S'ha de ser irresponsable per negar tal evidència.
Al menys podria dir que no sap què va passar, però negar-ho és una cagada total, que desitjo que li costi el càrreg.