Publicitat
Societat · 4 de Maig de 2020. 11:50h.

Interior no pot fer el test de la covid al comissari en cap dels Mossos

Eduard Sallent porta tres setmanes confinat per falta de tests

Interior no pot fer el test de la covid al comissari en cap dels Mossos

Sallent i Buch

El comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, roman confinat a casa davant les sospites d'haver superat el coronavirus però sense la possibilitat de fer-se una prova mèdica, segons revela avui La Vanguardia. Més de mil policies autonòmics romanen aïllats sense capacitat de treballar i sense saber si estan o no contagiats perquè fa tres setmanes que no es realitzen test a la policia catalana.

La manca de tests s'afegeix a altres problemes que han enrarit la relació del cos amb el conseller d'Interior, Miquel Buch. Buch va anunciar la setmana passada d'una paga extraordinària per a funcionaris que havien fet front a la pandèmia -com els bombers- però deixava de banda els Mossos tot i que policies de les Arro, la Brimo i de seguretat ciutadana, van participar en el confinament de la Conca de l'Òdena i en la resta de el dispositiu de seguretat pel coronavirus.

L'última polèmica ha estat el tuit del cap de premsa, Joan Maria Piqué, dissabte passat en el què evocava els aixecaments de 1808, contra els francesos, i de 1936, a l'inici de la Guerra Civil amb aquesta frase: "Potser és un enfocament que encara no hem plantejat i que funcionaria ".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 El Sifoner, Castelló, 04/05/2020 - 16:36

Hoy en el Periodico "El Govern ha reconocido que siguen existiendo centros médicos privados que ofrecen tests de covid-19 a un precio que oscila sobre los 140 euros.". ¿Hay o no hay tests en la CCAA catalana? Pues ¿Que con.yo pasa?

#11 Otto Von Kagarren, Berchtesgaden, 04/05/2020 - 15:46

"Walküre.Walküre.Walküre."

#10 Victor, Barna, 04/05/2020 - 15:39

A eso se le llama cesarlo temporalmente aprovechando la epidemia, habrá sido idea de su cap de prensa que quiere un nuevo enfoque armado?

#9 Alejandro, Villadecans, 04/05/2020 - 15:39

Lo que habra que investigar, la pasta que dice que se han gastado en material sanitario, a donde ha ido, por que estos dar han dado 7 millones de mascarillas y yo juraria que no han repartido tantas, a donde a ido a parar tanta pasta, no es logico que te paren una compra por ser un fraude pongas una denuncia y la retires a los 2dias

#8 jvcs, barcelona, 04/05/2020 - 13:42

Quisiera creer que la falta de test no sea debida a apartar a testigos incomodos del regimén , sallent se ha significado por intentar salvar los muebles al cuerpo de los mossos de la gestión electoral del inefable inepto portero de discoteca al frente.
Los 35K en mascarillas van a colear mucho algo huele mal en dinamarca del sur !