Publicitat
Societat · 23 d'Octubre de 2013. 13:00h.

Interior obre una investigació interna

Espadaler demana "evitar judicis paral·lels" sobre la mort de l'empresari del Gaixample

Interior obre una investigació interna

Ramon Espadaler

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha anunciat que ha obert "una informació reservada" sobre la mort de l'empresari del Gaixample Juan Andrés Benítez la matinada del 6 d'octubre després de ser reduït pels Mossos d'Esquadra al barri del Raval de Barcelona.

Espadaler ho ha dit durant la sessió de control al Parlament i ha demanat "evitar judicis paral·lels" i "no precipitar-se a l'hora de treure conclusions", ja que els fets els està investigant una jutge, però ha afegit que, després de conèixer els dos vídeos gravats per veïns del Raval en què es veu com els Mossos colpegen l'home diverses vegades mentre aquest és a terra cridant de dolor, "hem obert una informació reservada".

Per la seva banda, el president Mas, preguntat pel líder d'ICV-EUiA Joan Herrera i David Fernández, de la CUP, ha demanat prudència i visió de conjunt a l'hora d'analitzar la mort de l'empresari. "Estem actuant","esperem a conèixer els fets", ha dit Artur Mas, que ha expressat en relació amb l'actuació policial: "Cap encobriment, però tampoc cap prejudici a una policia democràtica".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Xavi, BCN, 23/10/2013 - 13:14

Dic jo, que en lloc de investigacions internes per refredar el tema, no seria millor la detenció dels salvatges que surten al vídeo i la dimissió d'algun responsable????