Publicitat
Societat · 8 d'Agost de 2012. 14:39h.

Interior ordena detenir els autors de l'assalt a supermercats d'Andalusia

Entre els participants hi ha el diputat andalús Juan Manuel Sánchez Gordillo

Interior ordena detenir els autors de l'assalt a supermercats d'Andalusia

Un moment de l'assalt en un dels supermercats

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha anunciat que la Policia i la Guàrdia Civil tenen l'ordre de detenir els responsables dels assalts a dos supermercats a Sevilla i a Cadis, impulsada pel Sindicat Andalús de Treballadors i en què va participar-hi l'alcalde de Marinaleda i diputat al Parlament regional, Juan Manuel Sánchez Gordillo.

"Tots som conscients que la gent ho està passant malament, però el fi no justifica els mitjans", ha destacat el ministre, que ha afegit que en cap cas es permetrà que es violi la llei, ja que en cas contrari "això seria la llei de la selva".

Fernández Díaz també ha criticat el suport a aquests actes per part del diputat d'Esquerra Unida Gaspar Llamazares i ha avançat que ha traslladat la seva preocupació al ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, perquè insti la fiscalia a investigar els fets per si són constitutius de delicte.

En efectre, Llamazares ha manifestat que va ser un "acte simbòlic" que es va fer "amb les cares al descobert i no en benefici propi", sinó per a persones que tenen dificultats econòmiques.

Els supermercats assaltats van ser el Carrefour d'Arcos, a Cadis, i el Mercadona d'Écija, a Sevilla. Mentre que amb el primer es va aconseguir un acord amb els empresaris de la cadena, que s'han compromès a donar dotze carros plens de menjar als pobles més necessitats de la serra de Cadis, Mercadona ja ha anunciat que portarà l'assumpte als tribunals.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 jordi, salou, 09/08/2012 - 19:46

En Millet per carrer tranquil i per emporta-se menjar de un supermercat detingut Això no els la selva en un Estat ''Bananero''

#3 josep maria, salou, 08/08/2012 - 16:41

Empoerar-se sense pagar aliments d' una gran cadena amb beneficis de cine a la presó roba als avis els banc en preferents no passa res.....

#2 amanciete, bcn, 08/08/2012 - 16:23

Robar supermercados está muy mal. Vaciar bancos está muy mal. Irse de cacería de elefantes y que el pueblo pague el viaje del séquito, está muy mal. Construir aeropuertos sin aviones, que te regalen trajes, bolsos, etc etc etc está muy mal. Cabrá tanto chorizo en la prisión?

#2.1 Francisco Javier, Utrera, 08/08/2012 - 16:50

Yo no comparto esta acción, pero resulta muy llamativo que robes dos carros de supermercado y todos loa medios se hagan eco, pero que desfalques un país entero, y todo el mundo mira a otro lado. Y ahora si quieren, que metan a éstos en la cárcel por incumplir la ley. Y los otros, a seguir robando.

#1 anna, Barcelona, 08/08/2012 - 16:18

Que assaltin les prerrogatives de la duquessa d'Alba! i que li confisquin finques per conrear i viure. No saben allò que la terra és per a qui la treballa? O no volen treballar? (per cert, deu ser una de les que té l'assistència sanitària gratuïta ja que viu de renda, quins nassos)

#1.1 Francisco Javier, Utrera, 08/08/2012 - 16:46

Ya las asaltaron en su día en Marinaleda, estimada Anna, y trabajan en estas tierras (http://www.cooperativamarinal eda.es)... ya está bien de tanta ignorancia y mala baba... Una cordial salutació.