Publicitat
Societat · 21 de Maig de 2010. 12:44h.

Interior rellança la Combi-3 després del seu fiasco

El passat mes de febrer l’empresa operadora va assumir la responsabilitat de l’error del disseny del joc

Interior rellança la Combi-3 després del seu fiasco

La directora general de Joc, Mercè Claramunt, en una foto d'arxiu

El Departament d'Interior de Joan Saura rellançará la Combi-3 després que el passat mes de febrer l’empresa operadora, Jocs del Mediterrani, assumís la responsabilitat de l’error del disseny del joc i arribés a un acord amb l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes (EAJA) relatiu a l’import de l’indemnització, prop d’un milió d’euros, que va compensar els danys i perjudicis econòmics causats per la suspensió temporal de la Combi-3 i també els danys a la imatge de la Loteria de Catalunya.

La Combi-3, opció de joc de la Lotto 6/49 que permetrà sumar els encerts de tres apostes de la Lotto 6/49, estarà disponible a partir del dia 23 de maig després de la seva suspensió temporal.
 
La nova condició que s’introdueix per garantir el principi d’incertesa i el correcte funcionament del joc, es basa en que "dins de les tres apostes de la Lotto 6/49 que participen a la Combi-3, hi ha d’haver 15 números diferents, 3 dels quals s’han de repetir una vegada".
 
La Combi-3 comença així" una nova etapa amb una mecànica de joc que permet repetir un cop tres números preferits". El rellançament del joc manté "l’objectiu inicial, aportar aspectes nous i positius a la Lotto 6/49, ja que incorpora un component més lúdic que el diferencia de la competència i permet noves combinacions guanyadores".
 
A més, s’informarà els usuaris del llançament del Combi-3 amb una campanya informativa que començarà el 23 de maig i es difondrà fins al proper 27 de juny a la televisió, la premsa, la ràdio i als 2.300 punts de venda que componen la xarxa de comercialització de Loteria de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Laura, Corbins, 21/05/2010 - 21:48

és veritat... tota aquesta xusma del tripartit deia pestes de les loteries de la Generalitat quan eren a l'oposició. Fan fàsitc

#2 Jordi, Barcelona, 21/05/2010 - 13:45

Ara les loteries ja no et deixen sord, cec i mut com deia el tripartit quan les va implantar CiU? És aquest cinisme el que els portarà a l'oposició.

#1 roto, barna, 21/05/2010 - 13:24

Sempre diuen que els beneficis dels jocs de la gene van obra social. Pero quins son els costos operatius d\'aquestes modalitats de joc. Segurament pel camí hi han molts diners que s\'enbutxaquen alguns...