Publicitat
Societat · 27 de Maig de 2011. 18:48h.

Internet es mobilitza contra Puig

Més de trenta mil persones demanen la dimissió del conseller d'Interior

Internet es mobilitza contra Puig

Una imatge de la pàgina web que demana la dimissió de Puig

Més de trenta mil persones han signat una manifest a la xarxa on es demana la destitució del conseller d'Interior Felip Puig, arran dels aldarulls protagonitzats aquest divendres a la Plaça Catalunya entre efectius dels Mossos d'Esquadra i els manifestants que eren acampats.

Al lloc web s'anima a omplir un formulari on s'indica que "els Mossos d'Esquadra han realitzat càrregues i han utilitzat la violència davant una concentració pacífica". "Els agents de l'autoritat no tenen empara legal per utilitzar la violència en el desallotjament d'una concentració d'aquesta naturalesa", indiquen.

Segons aquest col·lectiu "és el moment de la dimissió fulminant de la persona al càrrec d'aquest cos de la policia, el conseller d'Interior Felip Puig". Al twitter, també s'ha iniciat una acció semblant amb el hastag #felippuigdimision.

Un cartell en contra de Puig a la Plaça Catalunya

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 Impertinencia, Bcn, 29/05/2011 - 17:40

Muchos de los que han recibido palos han votado a CIU, muchos que se encuentran en paro también, y ahora se quejan ? pues que queréis... la culpa es vuestra por votar a este partido burgués mafioso de la alta sociedad catalana.

#10 Joan, Sabadell, 28/05/2011 - 19:49

Ey!!! On està web on es pot demanar la dimissió dels amotinats i els seus aliats??? No deixen de fer carregues violentes contra el sentit comú i la convivència davant la concentració pacífica de la societat. Ningú les ha votat ni escollit com representants meus i de la meva familia.

#9 MANUEL, BARCELONA, 28/05/2011 - 15:01

cuando la policía actua es en nombre de la ley y de la autoridad competente, y quien no la obedece en el CP se recoge lo sigiente: DELITO DE RESISTENCIA Y DESOBEDIENCIA A LA AUTORIDAD.

#8 ramon, barcelona-c, 28/05/2011 - 13:25

Realment quan de temps te la gent per internet , el temps que podrían dedicar per a instruir-se , a buscar feina , a treballar . Aixó es el resultat de socialdemocràcia i les subvencions que només han creat que ganduls irresponsables. Sort de la majoría silenciosa .

#7 Que tornin les grisos, Tarragona, 28/05/2011 - 04:26

Es clar que si, amb Puig tornen els bons moments, perque ara no tenim els grisos, tenim els blaus apallisant a gent de totes les edats pero en catala i ordenat desde Barcelona per un govern democratic. Tot un exemple d'actuacio justa i proporcional en front d'una resistencia passiva, no es cert?